Lice

OČAJ ZBOG FILERA U USNAMA! Devojka podelila sa čitavim svetom kako izgleda nakon intervencije: Patka mi nije ravna!

Danijela iz Švedske podelila je na TikToku video u kom je priznala da se gorko kaje jer je ubrizgala filer u svoje usne, poručivši svim devojkama samo jedno.

09.08.2022 15:00

OČAJ ZBOG FILERA U USNAMA! Devojka podelila sa čitavim svetom kako izgleda nakon intervencije: Patka mi nije ravna!
Printscreen Tik Tok/@da.nje.la.01/@fatherchicken123

Kozmetičke procedure, posebno uvećanje usana, uvek nose rizik da vam se krajnji rezultat neće svideti. To je na sopstvenoj koži osetila Danijela iz Švedske koja se sad gorko kaje što je povećala usne uz pomoć filera. Ne želeći da rizikuje bilo kakve komplikacije ona je otišla kod proverenog lekara, ali rezultatima nije zadovoljna.

Nesrećna devojka je kroz suze na snimku koji je objavila na društvenim mrežama istakla koliko se kaje se zbog svog nepromišljenog poteza "jer sad ima ogromne usne zbog kojih sama sebi liči na patku".

@da.nje.la.01 Replying to @fatherchicken123 ♬ original sound - Ashie Short

Kako piše britanski San, očajna devojka podelila je na TikToku snimak na kome plače zbog usana.

- Želela sam da imam usne iz snova i ubrizgali su mi samo 0,5 ml filera, ali moje usne izgledaju odvratno. Izgledam kao patka - rekla je ona kroz suze u snimku koji je postao viralan sa 1, 4 miliona pregleda.

Prema njenom svedočenju, najgore je bilo prvih dana nakon intervencije.

- Usne su mi bile modre i otečene. Bile su toliko tvrde da prvih nekoliko dana jedva sam uspevala da ih pomeram. Imam male čvoriće po njima. Iako je od intervencije već prošlo nekoliko dana uopšte nisam zadovoljna. Ukoliko niste 100 posto sigurni da želite ovakve usne onda nipošto nemojte da ubrizgavate filere - poručila je ona.

@da.nje.la.01 Yh yh theyll go down po nuk e shoh dot veten npasqyr, aq shemtut me duken 😭😭😭 #fy#fyp#lipfiller#rosak#buztshemtuta#albanian#albaniantiktok ♬ original sound - logan

I dok je ona jadikovala nad svojom sudbinom, njeni pratioci su pokušali da je uteše da nije toliko strašno kako se njoj čini.

- Izgledaju dobro, ne vidim u čemu je problem - napisao je jedan pratilac.

- Daj svojim usnama 2 nedelje da se oporave od injekcije. Veruj mi volećeš svoje usne - poručila joj je jedna devojka.

- Nedelju dana nije dovoljno za oporavak, potrebno je više vremena. Potrebno je nekoliko nedelja da ti se vrati osećaj u usne. Ja sam stavila 1 ml i sad sam jako zadovoljna. Promena je toliko mala da se skoro i ne vidi, a potpuno mi se vratio prirodan osećaj u usnama - posavetovala je treća.

- Još nisu u potpunosti zacelile, ali izgledaš neverovatno, dušo - glasi još jedan komentar podrške očajnoj Danijeli. 

Međutim, s druge strane, kako su primetili pojedini njeni pratioci, ona je možda ipak bila ironična i na taj način je zapravo odgovorila svim hejterima koji žene koje stave filere u usne nazivaju patkama.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)