Odrasli

POVEĆALA SAM USNE I IZAŠLA U PROVOD! Ono što mi se dogodilo ne bih poželela ni najvećem neprijatelju!

Mnogi nisu svesni nuspojava posle raznih intervencija na licu i telu. Gora situacija od te je kada su svesni i mogi ih izbeći, ali ne haju.

15.04.2022 17:00

POVEĆALA SAM USNE I IZAŠLA U PROVOD! Ono što mi se dogodilo ne bih poželela ni najvećem neprijatelju!
Printscreen/TikTok/taylor.04x

Tejlor Džej iz Velike Britanije je još jedna u moru nezadovoljnih devojki svojim usnama, koja je izvršila malu korekciju dodavši filere u njih. Međutim, ubrzo je zažalila kada je izašla uveče u provod.

Sa svojim pratiocima na društvenoj mreži podelila je sliku otečenih usana. Ona nije slutila da će nakon dobrog provoda prethodne večeri, ujutru u ogledalu videti strašan prizor. Njene usne su bile udvostručene na njeno zaprepašćenje.

Uprkos upozorenju koje je dobila nakon korekcije, da izbegava alkohol, barem u početku, ona nije poslušala, već ga je te večeri konzumirala. Nažalost, to je imalo i svoje posledice.

Printscreen/TikTok/taylor.04x

Devojka je pokazala kako su njene usne izgledale nakon noćnog provoda

U ovim situacijama alkohol može izazvati upalu, modrice i oticanje usana, jer je nakon ubacivanja filera potrebno je da prođe izvesno vreme da se ne bi javljali neželjeni efekti na određene supstance. Stručnjaci preporučuju da od intervencije treba da prođe makar 24 časa pre nego što popijete alkohol kako bi se izbeglo oticanje, čega se ova devojka nije pridržavala.

 

@taylor.04x Thank god they no longer look like this #lipfiller ♬ original sound - 🌟

Ona je rekla da srećom usne više tako ne izgledaju i da je to bio prvi negativni efekat za koji je naravno  ona bila kriva. Komentari na njenom tiktok videu bili su različiti, od zaprepašćenih pratilaca do onih koji su upućivali šaljive komentare.

Kakogod, treba se dobro informisati o svim nuspojavama i neželjenim efektima pre bilo kakve intervencije na sebi. Ona fraza „ sve za lepotu“ ne važi u ovom slučaju kad se izgled i zdravlje mogu dovesti u pitanje sopstvenom nepažnjom.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)