MALI ZNAK LJUBAVI

RAZLOG ZA ROMANTIKU: 10 sitnica za Dan zaljubljenih u kućnoj režiji!

Bilo da slavite Dan ljubavi ili prosto želite da iznenadite voljenu osobu dejtom u toplini vaše dnevne sobe, predstavljamo vam predmete koji će vam biti od koristi i ideje za romantičnu dekoraciju!

06.02.2022 13:03

RAZLOG ZA ROMANTIKU: 10 sitnica za Dan zaljubljenih u kućnoj režiji!
pexels.com

Ako ste odlučili da svoju lepšu ili jaču polovinu iznenadite za Dan zaljubljenih ili neki drugi dan i da sa njima na poseban način proslavite vašu ljubav, znajte da je to sasvim izvodljivo i u kućnoj atmosferi. I ne samo to, već i mnogo romantičnije i prijatnije.

Kada vaša voljena osoba vidi koliko ste se potrudili da joj priredite jedno lepo i opuštajuće veče kod kuće, znaće koliko vam je do nje ili njega stalo i zaljubiće se u vas još više. Portal Srećna Republika je obukla svoje odelo Kupidona i rešila da vam da savete i ideje za toplo i zaljubljeno veče u zagrljaju vašeg voljenog bića.

pexels.com

Kupidon

Za to će vam biti potrebni sledeći „sastojci“:

1. Til za baldahin

Kupite u najbližoj prodavnici materijala til u svetloj boji i zakašite ga za plafon, tako da visi do poda i pravi oblik slova A, slično kao mali šator. Ovo će biti kutak u kome ćete provesti prijatno i romantično veče.

2. Lampice za jelku

Na til prikačite lampice za jelku, po obodima vašeg „šatora“. Ne treba da kupujete nove, samo iskoristite one koje su do pre neki dan bile na vašoj novogodišnjoj jelci. Svetlo sa lampica će biti ublaženo i prigušeno tilom i na taj način će doprineti romantici.

3. Udobni jastučići

Veći broj jastučica poređajte po podu, ispod vašeg šatora. Ako već nemate ovu dekoraciju negde na kauču ili u spavaćoj sobi, kupite dobro punjene jastuke, kako bi vam bilo udobno da sedite na njima.

4. Ramovi sa vašim fotografijama

Nađite sve zajedničke fotografije koje ste uramili i postavite ih po dnevnoj sobi. Na ovaj način ćete voljenu osobu podsetiti na sve vaše lepe zajedničke trenutke i pokrenuti lavinu lepih uspomena.

5. Sveće u obliku srca

Sveće u obliku srca postavite u blizini „šatora“. Upalite ih pa ugasite svetlo u dnevnoj sobi, neka gore samo sveće i lampice stavljene preko tila. Potrudite se da sveće stavite ili u svećnjak ili da ih stavite na tacne ili poklopce od tegli, iz bezbednosnih i praktičnih razloga. Fleke od voska se teško skidaju.

6. Baloni sa slatkim i romantičnim porukicama

Kupite balone sa slatkim i simpatičnim natpisima.Mogu biti u obliku srca ali i ne moraju, dok god se uklapaju u vaš koncept i prenose poruku za koju znate da će se svideti vašoj voljenoj osobi ili joj izmamiti osmeh.

7. Čaše za šampanjac i penušavo vino

Operite čaše za penušavo vino i stavite šampanjac da se hladi. Skinite latice sa jedne ruže i operite ih. Poređajte ih na dno čaše i preko sipajte šampanjac. Crvene latice će divno lebdeti nošene mehurićima. Ako želite i da se zasladite, kupite jagode, operite ih i osušite. Otopite crnu čokoladu i potopite jagode do pola u nju. Poređajte ih na tanjir i stavite u frižider da se stegnu. Poslužite ih svojoj voljenoj osobi ili još bolje, hranite jedno drugo jagodama naizmenično.

8. Buket crvenih ruža

U obližnjoj cvećari kupite svojoj dragoj buket crvenih ruža ili neke druge boje, ako joj je draža. Zamolite cvećara da vam napravi lep aranžman a vi u buket udenite i malu čestitku sa nekom slatkom i zaljubljenom porukom u kojoj ćete vašoj lepšoj polovini izjaviti ljubav!

9. Pamučne salvete

@rokkbox Napkin folding tutorial: Valentine’s Day edition 💗 using items from The Babe ROKKBOX! #valentinesday #napkinfolding #fyp #tablescape #homedecor ♬ Can't Take My Eyes Off You - Joytastic Sarah

Ako planirate da svoju voljenu osobu iznenadite njihovim omiljenim jelom, na tanjire stavite kvalitetne pamučne salvete i oblikujte ih u srce. One mogu biti crvene boje, ali i neke druge, po ukusu vaše omiljene osobe. Pogledajte kako možete napraviti ova efektna srca u svega par poteza.

10. Lizalice u obliku srca

Za kraj večeri, podelite sa svojim voljenim bićem lizalicu u obliku srca. One mogu biti od čokolade ili klasične, od topljenog šećera ili smese za bombone. U ponudi su i lizalice sa slatkim i smešnim porukama. Ako znate za neku bombondžijsku radnju, oni vam verovatno mogu napraviti ovakvu lizalicu po meri i prilagoditi natpis na njoj, te ovo može biti i simpatičan i sladak „rekvizit“ ako želite da uz njegovu pomoć zaprosite svoju devojku.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)