Vežbanje

ZBOG OVIH FOTOGRAFIJA DŽENIFER ANISTON VEĆ SUTRA ĆETE POČETI S TRENINZIMA: Ljudima pale vilice, muškarci u neverici gledaju njene ruke!

Poznata holivudska diva fotografisala se u sklopu kampanje za jedan brend i tom prilikom pokazala u kakvoj je formi.

bySrećna Republika

24.10.2024 07:15

ZBOG OVIH FOTOGRAFIJA DŽENIFER ANISTON VEĆ SUTRA ĆETE POČETI S TRENINZIMA: Ljudima pale vilice, muškarci u neverici gledaju njene ruke!
Joseph Martinez / PictureLux / Profimedia

Poznato je da je pedesetpetogodišnja Dženifer Aniston velika zaljubljenica u teretanu i zdrav način života, ali najnovija kampanja otkrila je kako izgledaju rezultati njene dugogodišnje predanosti. Naime, zategnute, izvajane mišiće popularna glumica je pokazala u sklopu nove kampanje za Pvolve, brenda koji stoji iza klinički dokazanog funkcionalnog vežbanja koje koristi opremu otpora za oblikovanje i jačanje tela.

Tokom snimanja kampanje popularna glumica je spremno pozirala, a fotografije su zaista ispale fantastično!

 

 

Posebnu pažnju privukla je fotografija na kojoj je glumica napela biceps i time posramila brojne muške kolege... Istrenirane ruke popularne glumice nalik su onima koje je prošle godine pokazala popularna pevačica Majli Sajrus i time pokrenula trend "pilates arms" i kratkotrajnu odluku mnogih žena da se posvete vežbanju ruku.

- Džen je stvarno dosledna u svojim vežbama. Tokom vremena koje provodim s njom ona želi težak, izazovan trening - otkrila je trenerka popularne glumice.

 

 

Prema njenim rečima, reč je o veoma specifičnom načinu vežbanja zbog čega se rezultati brzo i vide. 

- Formati u našim treninzima svojevrsni su hibrid svih naših prepoznatljivih formata, između snage i oblikovanja, oblikovanja i sagorevanja i progresivnog treninga s trakama. Takođe, malo dižemo tegove, kako bismo pomogli izgradnji mišićne mase i gustinu kostiju držeći fokus na dugovečnost njenog tela - navela je trener poznate holivudske dive. 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)