Zanimljivosti

DŽENIFER JE ČEKALA NJEGOV POZIV, ALI UZALUD - I NIJE JEDINA: Izdao je i odbacio, tome se nije nadala od njega!

Pored Anistonove poziv nije dobila ni Džulija Roberts.

22.09.2024 16:30

DŽENIFER JE ČEKALA NJEGOV POZIV, ALI UZALUD - I NIJE JEDINA: Izdao je i odbacio, tome se nije nadala od njega!
Tatiana / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dženifer Aniston (55) već godinama je blizak prijatelj sa kolegom Džordžom Klunijem i njegovom suprugom Amal. Čak ni njen razvod od Breda Pita nije uspeo da uzdrma njihovo prijateljstvo

Međutim, kako piše InTouch, izgleda da je ovog leta došlo do problema među starim prijateljima. Ona veruje da je kolega izbegava, a to je boli, jer je verovala da su iskreni prijatelji.

Šta se dogodilo?

Prema pisanju ovog portala Anistonova se nadala da će deo ovog leta provesti s Klunijem i Amal u njegovoj raskošnoj vili na italijanskom jezeru Komo. Ona je čekala njegov poziv, ali joj se on nikad nije javio.

Džordž i dalje govori sve najlepše o Džen, ali je primetna izvesna hladnoća među njima. Ona je računala na poziv da će poseti njega i Amal ovog leta na jezeru Komo, ali je on nije pozvao. Bila je njihova gošća prošle godine i odlično se provela. Dogovarali su se i za ovo leto, imali su planove, leto došlo i prošlo, a da on nije pomenuo ni reč - rekao je izvor blizak slavnoj glumici.

 

 

Anistonova je povređena, ali ne govori o tome, jer su praktično dojučerašnji prijatelji.

- Džordže je dobar deo ovog leta proveo sa njenim bivšim mužem Bredom Pitom koga je ugostio u svojoj kući. Zajedno su napravili ršum na nedavno održanom Međunarodnom filmskom festivalu u Veneciji gde su predstavili zajednički film "Vukovi". Džen dobro zna koliko su njih dvojica bliski, ali sigurno da ona ne bi smetala čak i da je njen bivši muž bio tu. Oni su se davno razveli i danas su u dobrim odnosima - dodao je izvor.

 

 

I nije Anistonova jedina glumica koja se ovog leta razočarala u Džordža. Ni Džulija Roberts nije dobila pozivnicu ovog leta za druženje sa Klunijem i njegovom porodicom.

- Mnogi su primetili da su Džen i Džulija ispale iz njegovog užeg kruga prijatelja. Anistonova se neće suočiti s njim sigurno zato što ona to ne radi, ali ovo je sigurno veliki udar na njen ego. Oseća se izdanom i odbačenom. Ona je verovala da je njihovo prijateljstvo mnogo važnije, ali eto ispostavilo se, da za njega nije. Zato i ne čudi što se oseća povređeno - dodao je izvor blizak slavnoj glumici. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)