Odrasli

MARKO SE IZ IZLASKA VRATIO SA PLIKOM NA RUCI: Ležao sam 20 dana u bolnici, mislili su da će slediti amputacija! (VIDEO)

Ni dan danas ne zna zbog čega mu se to desilo.

24.08.2024 18:02

MARKO SE IZ IZLASKA VRATIO SA PLIKOM NA RUCI: Ležao sam 20 dana u bolnici, mislili su da će slediti amputacija! (VIDEO)
TikTok-mkxrema

Influenser Marko Kovačević nedavno je na društvenim mrežama podelio svoje traumatično iskustvo koje je počelo sasvim nevino, ali se ubrzo pretvorilo u pravu noćnu moru. Sve je počelo jedne večeri na splavu na Savi, gde je bio u društvu prijatelja. Sledećeg jutra probudio se sa velikim žutim plikom na ruci, za koji je u početku mislio da je samo opekotina od cigarete.

- Mislio sam da je to obična opekotina, ali mi je prijatelj ipak predložio da odem kod lekara - priseća se Marko. 

Njegovo stanje se ubrzo pogoršalo, budući da se plik drastično proširio, a ni u hitnoj pomoći nisu otkrili o čemu se radi.

- Uprkos injekcijama, ruka mi je izgledala još gore. Posle tri sata čekanja, doktor mi je rekao da moram da ostanem u bolnici radi hitne pomoći. Kada sam je pitao zašto, jednostavno su mi rekli da sumnjaju na najgore - rekao je Marko na svom TikTok videu.

TikTok-mkxrema

Marko Kovačević je 20 dana bio u bolnici

Ubrzo potom, Marko je podvrgnut dodatnim ispitivanjima, a na rezultate je čekao dva dana. Tokom ovog perioda, njegovi strahovi su samo rasli. 

- Najgori scenariji su mi prolazili kroz glavu. Ovo na mojoj ruci je raslo i širilo se, a ja nisam imao pojma šta se dešava. Kada sam pitao na šta konkretno misle nisu mi rekli. Ispostavilo se da se najgori scenario ipak nije ostvario. Lekari su prvobitno sumnjali da me je ujeo insekt iz Dominikanske Republike ili Afrike, čiji otrov polako razjeda mišiće, što bi u najgorem slučaju moglo da zahteva amputaciju dela ruke kako bi se sprečilo širenje otrova. Međutim, ja niti sam bio u Dominikani, niti u Africi, već na splavu na Savi - objasnio je on.

 

 

Marko je proveo 20 dana u bolnici, gde ga je pregledalo više od 20 lekara, ali niko nije mogao da objasni njegovu reakciju na ujed, niti da identifikuje vrstu insekata koji je izazvao tegobu. Ne postoji medicinsko objašnjenje šta mu se dogodilo. Međutim, kako je situacija postala stabilna, otpušten je kući, a da i dalje ne zna šta ga je ujelo.

Najinteresantnije od svega je što je ovaj momak kasnije učestvovao u takmičenju Survivor, koje se snimalo na Dominikanskim ostrvima, ali srećom nije ga ujela kobna buba.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)