Dete DEČAKU SE U STAROJ ŠUPI ZA PRST ZAKAČIO PAUK: Jauknuo je i pao na pod, kad je otac video koja je životinja, PREBLEDEO JE I VRISNUO OD BOLA! (FOTO) 12:50
Odrasli MARKO SE IZ IZLASKA VRATIO SA PLIKOM NA RUCI: Ležao sam 20 dana u bolnici, mislili su da će slediti amputacija! (VIDEO) 16:02
Zanimljivosti POSTAVIO IGRAČKU KROKODILA NA IVICU BAZENA: Pa ujeo drugara kako bi "naseo" na prevaru, prizor tera suze na oči (VIDEO) 19:50
Odrasli ŠTA DA RADITE KAD VAS UJEDE OBAD? Opasniji su od stršljena, čuvajte se infekcije koja napada pluća! 09:10
Odrasli UJEO ME PAUK I LICE MI SE IZDEFORMISALO: Zbog njegovog otrova odumiru tkiva, prekrivena je osipom i plikovima - JEZIVO 14:38
Vesti ŠTA DA RADITE KAD VAS UJEDU OSA, KRPELJ ILI OBAD? Kako da znate koja vas je buba ujela i kada da tražite pomoć lekara 08:59
Zanimljivosti "KADA TI SE OSTVARI NAJGORA NOĆNA MORA: Devojka pokazala izujedano telo, ima strah da uveče legne u krevet i zaspi! (VIDEO) 13:00
Odrasli ZAŠTO SU NEKI LJUDI MAGNET ZA KOMARCE: Naučnici otkrivaju koji miris im je neodoljiv a od čega beže ove leteće napasti 10:00
Ostali ljubimci UHVATILA JE ZMIJU RUKAMA, A ONDA JE USLEDIO ŠOK: Pojavila se još jedna glava, svi panično gledaju u devojku, ona ih moli da je ne ujedu! (VIDEO) 07:08
Tetka Saveta DA LI STE IKADA VIDELI STENICE, malene insekte koji žive u krevetima i piju ljudsku krv? Toliko su jezive da su hotelima noćna mora, pa evo šta prvo da uradite kad uđete u apartman! 15:01