Odrasli

MUŽ NAJBOLJE TENISERKE SAOPŠTIO OD ČEGA BOLUJE: Obratio se publici, rekao u kojoj je fazi bolest i kako se leči

Suprug Serene Vilijams otkrio sa čime se suočava.

17.07.2024 16:51

MUŽ NAJBOLJE TENISERKE SAOPŠTIO OD ČEGA BOLUJE: Obratio se publici, rekao u kojoj je fazi bolest i kako se leči
DPRF / StarMax / Profimedia

Suprugu Serene Vilijams i osnivaču Redita Alekisu Ohanianu dijagnostifikovana je lajmska bolest. Otac dvoje dece (41) otkrio je svoju zdravstvenu bitku kada su mu lekari rekli dijagnozu nakon što je bio podvrgnut skeniranju celog tela.

- Obavljao sam kompletne zdravstvene pretrage, testove i otkrio da imam lajmsku bolest - napisao je u utorak on i pojasnio:

- Strašno. Nema simptoma, srećom, ali izlećiću se. Dobar holesterol je prenizak. Loš holesterol je sasvim u redu. Moram poraditi na tome. S pozitivne strane: 822 ng/dL ukupno + 162 ng/dL slobodnog testosterona.

Lajmska bolest je bolest uzrokovana bakterijom borelija, prema Majo klinici. Ljudi obično dobijaju ovu bolest od ugriza krpelja koji nose lajmske simptome u ranoj fazi uključuju glavobolje, simptome bolova u zglobovima, umor i ponekad osip. 

Foto: Shutterstock

Suprug Serene Vilijams boluje od lajmske bolesti

Aleksis je bio iznenađen dijagnozom, tvrdeći da je proveo "tako malo vremena u divljini i na severoistoku".

- Imam voljenu osobu koja je imala to pre nekoliko godina, pokazivala je gomilu simptoma i nije shvatala o čemu se radi sve dok je nisu testirali i pronašli to, a onda i uspešno lečili - naveo je Aleksis.

Ipak, Ohanian ne dopušta da ga dijagnoza poremeti.

- U svakom slučaju, uzeću antibiotike - najavio je.

Ohanian je kasnije pozvao svojih 500 hiljada pratilaca na platformi da traži profesionalnu pomoć doktora, ako imaju bilo kakva pitanja o bolestima, piše New York Post.

- Molim vas, razgovarajte s lekarom. Nemojte me slušati ni za kakve zdravstvene savete!

Više od 470.000 Amerikanaca svake godine dobije dijagnozu lajmske bolesti, primetio je CDC.

Da podsetimo, Aleksis i Serena su stupili u vezu koju su narednih nekoliko meseci krili od javnosti. Kada su objavili da su se verili, fanovi nisu mogli da veruju. Oni su se slučajno sreli u hotelu u Italiji 2015. godine. U momentu kada su se sreli, on je raskinuo vezu koja je trajala pet godina. Nije planirao da se upušta u novu, ali Bog je imao druge planove za njih. Kasnije ga je Serena pozvala na meč, a on je odjednom postao ljubitelj tenisa.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)