Zanimljivosti

SMELO IZDANJE SERENE VILIJAMS! Teniserka stajlingom za rođendansku žurku SVE ZAPREPASTILA!

Ni poznate ličnosti nekada nisu pošteđene modnih promašaja u želji da izgledaju što atraktivnije, iako mnogi veruju da se njima takav fijasko ne može desiti. Evo kako je omanula Serena Vilijams u odabiru odeće za jednu proslavu, u kojoj je izgledala kao da se obukla na buvljaku.

07.07.2022 18:00

SMELO IZDANJE SERENE VILIJAMS! Teniserka stajlingom za rođendansku žurku SVE ZAPREPASTILA!
Tanjug/AP

Filmska zvezda Tom Kruz je skoro proslavio 60.rođendan, a među zvanicama se, logično, našlo mnogo poznatih i slavnih ličnosti.

Rođendanu su prisustvovale teniserka Serena Vilijams i glumica Natali Portman, koje su dobre prijateljice holivudskog superstara.

Iako na terenima Serena dominira i pokazuje odlične rezultate, a neretko je imala i izvrsne stajlinge za mečeve, ovaj put je za proslavu rođendana svog prijatelja, omašila u izboru odeće i cela kombinacija u kojoj se pojavila, bila je potpuni promašaj.

U želji da iskombinuje neke poznate brendove i izgleda elegantno, Serena je obukla roze haljinicu koja bi možda bila sama po sebi na njoj lepa, da nije drugi detalj bacio senku na to. Naime, teniska zvezda je ispod lepe diskretne toalete obukla crne mrežaste čarape.

Profimedia

Serenin stajling je delovao toliko jeftino, kao da se teniserka za male pare obukla na buvljaku

Nije sporno da njih potpisuje Guči, međutim, cela kombinacija je ispala „jeftina“ i delovalo je kao da je ona želela da isproba sve komade odeće iz ormara nasumično i tako napravi neku cirkus kombinaciju, što joj je i pošlo za rukom. Vrhunac je bio kada je sve to "zaokružila" nekim improvizovanim krznenim patikama - papučama u kojima je izgledala kao da je "trknula" do prodavnice po nešto, baš u momentu dok se spremala.

Ostaje dilema da li je Serena na ovaj način samo želela da skrene pa pažnju na sebe ili je po sredi nešto drugo.

Profimedia

Prisutne je ipak najviše šokirala obuća kojom je teniserka "upotpunila" svoje izdanje

Većina naših dama, koje minimalno poznaju modu ili jednostavno znaju da se obuku, zgrozile bi se ukoliko bi morale ovako nešto da ponesu kao autfit. Čak ni po cenu da im plate ne bi pristale. Međutim, treba istaći i pozdraviti nečiju sposobnost da za male pare izgleda kao milion dolara, jer stil je stvar ukusa i poznavanja nekih standarda, a ne novca, iako mnogi misle da on određuje nečiji stil i izgled. Što je dokaz i ovaj primer. 

Iako je Serena teniserka i nije u svetu šoubiznisa gde se sve vrti oko izgleda, verujemo da ona ima stručni tim koji brine o tome kako će se pojaviti u javnosti. Ovoga puta su omanuli.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)