VIP saveti

SERENA VILIJAMS U POODMAKLOJ TRUDNOĆI NE ODUSTAJE OD TRENINGA: Teniserkine klipove prate trudnice širom sveta, ovako izgleda njena dnevna rutina (VIDEO)

U nekoliko video snimaka bodri žene širom sveta da ostanu u kondiciji bez obzira na "blaženo stanje."

31.07.2023 19:02

SERENA VILIJAMS U POODMAKLOJ TRUDNOĆI NE ODUSTAJE OD TRENINGA: Teniserkine klipove prate trudnice širom sveta, ovako izgleda njena dnevna rutina (VIDEO)
Shutterstock

Serena Vilijams je jedna od najpoznatijih teniserki čije mečeve prati ceo svet. Sada kada je po drugi put trudna sa fanovima komunicira putem društvenih mreža. Oni prate njene video snimke koje redovno objavljuje na svom Jutjub kanalu i prikazuje svoju svakodnevnu rutinu vežbanja. Kao majka drugog deteta, Serena već ima iskustva sa praktikovanjem fizičke aktivnosti u blaženom stanju kako bi ostala u formi, a ovo je njen predlog treninga za sve trudnice.

Youtube/Serena Williams

Serena Vilijams i u rugom stanju ne odustaje od vežbanja.

Pohvale fanova

Na svom Jutjub kanalu objavila je kako izgleda jedan od njenih treninga tokom trudnoće. Simpatije fanova širom sveta su sve veće, a tome svedoče i brojni komentari ispod njenih video snimaka. 

- Zdravo svima i dobrodošli! Danas ću vam predstaviti svoj trudnički trening. Želim da vam pokažem kako ostajem u formi dok sam trudna. To je veoma teško izvesti - kaže Serena na početku svog najnovijeg video snimka.  

Nakon što je predstavila sadržaj svog video snimka, Serena je pokazala kako izgleda zagrevanje. Naglasila je da je ono najvažniji početak svakog treninga i kada niste u drugom stanju. Među prvim vežbama su one za kukove, koje ponavlja oko desetak puta kako bi opustila karlične mišiće, a nakon toga prelazi na traku za hodanje i trčanje. Rekla je da najviše voli šetnju u prirodi, ali da je i traka veoma korisna. Kao i svaka teniserka obavezno je uradila trening za ruke. Uzela je loptu sa veoma malom kilažom i sa njom uradila seriju vežbi i rekla je da na taj način možete dobro da pripremite mišiće ruku za ostatak treninga. 

Youtube/Serena Williams

U toku trudnoće traku za trčanje koristi za hodanje.

Nekoliko videa

Serena je do sada objavila nekoliko video snimaka koji su posvećeni rutini vežbanja tokom trudnoće i to je podelila sa svojim pratiocima na Jutjub kanalu. Ona bodri sve žene širom sveta da ostanu u kondiciji iako je trudnoća sama po sebi veoma izazovna. 

 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)