Većina hotela pored noćenja obavezno u aranžmanu nudi i doručak. Gosti retko razmišljaju o tome kako im kuvari u hotelu pripremajmu doručak. Bez obtira u kom kutku sveta se nalazite kajgana je jedno od univerzalnih jela koje se nalaze na meniju za doručak skoro svakog hotela.
Tresi La Kajen objavila je video snimak na Tik Toku u kome je razotkrila tajnu hotelskih kuvara kako pripremaju kajganu za svoje goste. Malo je reći da su ljudi bili zgroženi onim što vide, a većina je poručila da im ne pada na pa met da ikad više okuse kajganu u hotelskom restoranu.
Tresi je snimku iz kuhinje nepoznatog hotela pokazala kako kuvarica umesto svežih jaja iz zamrzivača vadi plavu kesu u kojoj je već pripremljena smesa za kajganu.
Ona je nožem odvojila komad i ubacila ga u mikrotalasnu pećnicu, a potom u rernu da bi ovako pripremljenu kajganu potom servirala na tanjire za goste.
- Ovo je toliko gadno. Nemojte jesti kajganu u hotelu osim ako vam ne pripreme od svežih jaja - napisala je Tresi u objavi.
Usledili su brojni komentari na njen post, a većina korisnika je izrazila revolt zbog ovakve prevare gostiju u hotelima.
- Koji je ovo hotel? objavi gde se nalazi da ljudi znaju i da nikad tamo nogom ne kroče a kamoli da jedu.
- Evo zašto ne volim jaja.
- Radim u hotelu i mogu da potvrditi da ovo ne rade u svim hotelima. U mom se kajgana pravi od svežih jaja.
- Od sad ću tražiti da kajganu prave ispred mene ili nikako.
- da li je moguće da na ovaj način varaju goste i uz to papreno ljudima naplaćuju doručak i ovaj bukćuriš - bili su samo neki od komentara na post.
Kajgana u hotelima bila je tema rasprave i na Reditu gde su mnogi primetili da jaja pripremljena u hotelima imaju drugačiju teksturu nego ona koja se prave od svežih jaja kod kuće. Mnogi su ocenili da hotelska kajganu ima ukus kao mekani sunđer.
Sada je otkriveno i zašto je tako. Tresi nije otkrila o kom hotelu se radi samo je rekla da se nalazi u Velikoj Britaniji.
Komentari (0)