Zanimljivosti

GLUMAC JE PREVARIO SUPRUGU SA 80 ŽENA! Sada se ponosno skida, i dalje je fatalan po žene, a ima 44 godine! (FOTO)

Vilijam Levi nije se smirio ni tokom braka, te je nastavio svoje afere, uglavnom s koleginicama.

16.10.2024 11:25

GLUMAC JE PREVARIO SUPRUGU SA 80 ŽENA! Sada se ponosno skida, i dalje je fatalan po žene, a ima 44 godine! (FOTO)
Credit: LAP-2503220012372 / Newscom / Profimedia

Kubansko-američki glumac Vilijam Levi važi za jednog od najatraktivnijih muškaraca današnjice. Mnoge nisu mogle da prežale trenutak kada je 2003.izgovorio sudbonosno "da" partnerki, takođe glumici, Elizabet Gutijerez. Međutim, njihova sreća nije dugo trajala. Naime, on ju je varao na svakom koraku i ostajao u braku, a ona je preko prevara prelazila. Rodila mu je i dvoje dece Kajli Aleksandru i Kristofera Aleksandra, ali na kraju se atraktivni par ipak razveo.

U javnost su godinama isplivavale njegove tajne, odnosno detalji afera, a jedna od je bila i s koleginicom iz serije "Oluja", Ksimen Navarete. Ubrzo je i meksička glumica Žaklin Brakamontes progovorila o njihovom odnosu, tvrdeći da joj je obećavao da će ostaviti suprugu.

Tu nije bio kraj njegovim skandalima, jer je bio optužen da je jednom prilikom u hotel namamio maloletnicu, te sa njom imao intimne odnose. Nije porekao da se odnos dogodio, ali je tvrdio da nije znao koliko devojka ima godina, odnosno, branio se time da mu je ona rekla da je starija.

Credit: IS/MPI / Capital pictures / Profimedia

Vilijam Levi je prevario suprugu sa 80 žena

Zvanično, krahu braka Elizabet i Vilijama presudila je afera s glumicom Barbarom Lopez (28).

- Jedva je dočekao da je odvede u krevet. U pauzama bi joj govorio šta sve želi da joj radi, a ona nije mogla da mu odoli. Za njega je to bio samo odnos, ali je zato ostao bez majke svoje dece - rekao je izvor blizak bivšim supružnicima, koji je otkrio da je Vilijam nekadašnju suprugu prevario sa 80 žena.

U junu ove godine zvanično je objavljeno da se Vilijam Levi razvodi.

Reagovala je i policija

Policija je pozvana u porodični dom Levijevih zbog haosa u porodici, stajalo je u izveštaju o incidentu do kog je došao US vikli. Navodno je ćerka ovog para Kejli rekla policajcima da je ušla u porodičnu kuću kada je čula ženski glas kako dolazi iz spavaće sobe njenog oca. Kada je pokušala da uđe, Levi ju je navodno gurnuo da bi je sprečio u tome. Levi je, međutim, negirao da je gurao Kejli, a u izveštaju je navedeno da na Kejli nije bilo "nikakvih tragova, crvenila ili znakova povrede". Uprkos tome, Elizabet Gutijerez je tada rekla da je Levi bio "očigledno pod uticajem nečega" i nazivala ga bivšim.

- Ovo je moja kuća i kuća moje dece, tako da ona treba da ode - rekla je glumica, aludirajući na ljubavnicu koju je njen suprug doveo u njihov zajednički dom.  

Dodala je da Levi može da radi šta god želi na nekom drugom mestu, ali ne u njihovoj porodičnoj kući.

Credit: GARY I ROTHSTEIN / UPI / Profimedia

Elizabet Gutijerez je na kraju ostavila popularnog glumca

Ona je istakla da je svog bivšeg blokirala jer je vređa.

Trenutno nismo zajedno. Sa moje strane to nikada nije bilo zbog nedostatka ljubavi, samo mislim da nisam ista devojka koju je upoznao pre 20 godina. Ono što želimo u ovom trenutku je drugačije. Uvek ću ga voleti, uvek ću mu želeti sve najbolje, i kao što sam uvek govorila, bio sa mnom ili ne, želim da ga vidim srećnog. To je ono u šta sam se zaljubila, njegov osmeh… Uvek želim da ga vidim nasmejanog. Postoje stvari koje, ako se ne promene, morate da promenite. I to je bila opcija koju sam morala da uzmem u obzir - navela je ona nakon saopštenja da se razvodi.

Ipak, glumica ne krije da je Levi bio njena najveća ljubav.

Obrisao sve slike sa bivšom ženom

Trenutno, na njegovoj društvenoj mreži Instagram nismo našli fotografije sa Elizabet, ali često objavljuje slike dece. Takođe, deli fotografije na kojima je sam, a jedna takva je oduševila pripadnice ženskog pola. On je pozirao bez majice, a fotografija je crnobela.

Ispod nje su se nizali komentari pohvala, a čini se da to što je prevario ženu ne sprečava druge osobe ženskog pola da mu se javno udvaraju.

- Ti si broj jedan, neodoljiv si.

- Kao vatra si, vau! 

- Koliko dobro izgledaš! 

- Ti si toliko prirodan i lep muškarac - samo su neki od komentara koji su se nizali ispod njegove fotografije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)