Brak i veze

PEVAČICA JE ČISTILA STAN KADA JE U UGLU SOBE VIDELA DA SE NEŠTO CAKLI! Hitno se iselila i ostavila dečka, sve je bilo JASNO (VIDEO)

Liljan je i poznata Tiktokerka pa je intrigantan snimak podelila na toj društvenoj mreži gde ga je pogledalo skoro 26 miliona ljudi.

15.10.2024 19:15

PEVAČICA JE ČISTILA STAN KADA JE U UGLU SOBE VIDELA DA SE NEŠTO CAKLI! Hitno se iselila i ostavila dečka, sve je bilo JASNO (VIDEO)
tiktok/printscreen/imlilyan

Devojka po imenu Liljan je popularna na društvenoj mreži TikTok, a osim toga bavi se pevanjem i tekstopisac je. Ona je bila u emotivnom odnosu sa jednim muškarcem, a njihova priča se završila prevarom. Sve je saznala neplanirano. Slučajno je otkrila znake prevare tokom čišćenja stana, pa je odlučila da sve zabeleži u jednom videu i to javno podeli na društvenim mrežama. 

Ona je rešila da očisti stan u kojem živi sa dečkom ili je došla kod njega u posetu, nije napomenula, a onda je imala šta i da vidi.

- Ovo ja nađem kada odlučim da čistim - stoji u opisu profila koji je podeljen na TikToku, a onda je Liljan pokazala šta je našla.

Sve joj je bilo jasno, tako je saznala da je prevarena.

@imlilyan

this is what i get for trying to clean. ♬ original sound - 💌

Na snimku se zatim vidi ono na šta je poznata Tiktokerka naletela u stanu. U pitanju je bila jedna ženska minđuša sa cirkonom. Takođe, ono što se kasnije dogodilo posebno je zanimljivo. Liljan se, naime, snimila kako bi pokazala da definitivno minđuše ne mogu biti njene jer ona čak nema ni probušene uši. 

Odmah je shvatila da je reč o prevari i da joj dečko nije bio veran. 

Nakon videa koji je podeljen usledili su mnogobrojni komentari, a sam snimak je sakupio više od 25 miliona pregleda. Ispod njega je bilo blizu 9.000 komentara, a mnogi su je savetovali da sada ništa ne govori.

- Nemoj sada ništa da pričaš, proveri da li je pravi dijamant i uzmi pare - 

- Ona je znala za tebe, zato ti je ovo i ostavila - 

- Kakvi su muškarci, ovo je strašno! - 

- Idi tiho iz tog stana, pa mu napravi haos - 

- On zaslužuje sve najgore - samo su neki od komentara ispod videa. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)