Zanimljivosti

DŽENIFER LOPEZ BACA PARE KAO LUDA POSLE RAZVODA: Zavrteće vam se u glavi od astronomske cifre koju troši za 24 sata!

Ona šopingom leči tugu, tvrde njeni prijatelji.

30.09.2024 20:37

DŽENIFER LOPEZ BACA PARE KAO LUDA POSLE RAZVODA: Zavrteće vam se u glavi od astronomske cifre koju troši za 24 sata!
Credit: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dženifer Lopez (55) podnela je zvaničan zahtev za razvod braka od Bena Afleka sredinom avgusta tačno na dvogodišnjicu njihovog venčanja. Nakon kraha braka ona se sa razvodom nosi trošeći pare kao luda. Kako piše InTouch Weekli latino diva navodno razbacuje novac kao da je milijarder.

Prvo što je uradila nakon razvoda Džej Lo je pojačala svoje obezbeđenje i utrostručila broj telohranitelja. Pozivajući se na prijatelje Lopezove, sajt piše da je ona utrostručila potrošnju para i tugu leči šopingom dizajnerskih krpica.

- Ona se kao i većina žena leči šopingom, samo što to u njenom slučaju izgleda neviđeno. Ona dnevno troši i po 100.000 dolara na firmiranu odeću za sebe i svoju pratnju. Ludilo je koliko para troši, ali kaže da je to čini srećnom pa je vredno toga - kraj priče - rekao je izvor blisak pevačici i glumici.

Credit: JA / Everett / Profimedia

Dženifer najviše para troši na brendiranu garderobu

 

Nakon razvoda ona je ostala bez kuće, a nekadašnji dom koji je delila sa glumcem par je dao na prodaju još pre tri meseca i traže 68 miliona dolara. Za sad od prodaje nema ništa, a ona se ni ne trudi da traži novu kuću za sebe i decu.

- Ona je svesna da neće uspeti da izvuče polovinu novca koju su Ben i ona zajedno zaradili tokom dvogodišnjeg braka. U početku se nervirala, tvrdila je da neće štedeti na advokatima, ali sad je, kako se čini, digla ruke od toga iako joj to ne odgovara - dodao je izvor.

Mnogi koji poznaju Lopezovu već decenijama tvrde da se nikad nije ovako ponašala. Ona nije škrtica, ali se nikad nije razbacivala parama kao sada.

Ipak, njeno besumočno trošenje i cifra od 100.000 dnevno je kap u moru njenog bogatstva. Lopezova navodno zarađuje oko 40 miliona dolara godišnje zahvaljujući svojim brojnim poslovnim poduhvatima.

Pored astronomskih cifara za uloge u filmovima i zarade od koncerata, na njen račun se sliva gomila novca od zarade njenih brendova za negu i lepotu, linije odeće sa njenim imenom, lajfstajl brenda kao i najnovijih osvežavajućih koktela koje je lansirala ovog leta.

INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

Procena je da bogatsvo Džej Lo vredi više od 450 miliona dolara

 

Procena je da bogatstvo Dženifer Lopez vredi više od 450 miliona dolara, tako da ona sebi i može da priušti da troši 100.000 dolara dnevno na brendirane krpice.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)