Zanimljivosti

U JEKU RAZVODA SLAVNI PAR VIĐEN U HOTELU: Ona briše suze - napetost se mogla seći nožem!

Dženifer i Aflek su viđeni sa svojom decom.

15.09.2024 11:12

U JEKU RAZVODA SLAVNI PAR VIĐEN U HOTELU: Ona briše suze - napetost se mogla seći nožem!
Thecelebrityfinder/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Prvi put nakon što je Dženifer Lopez podnela zahtev za razvod braka od Bena Afleka, bivši supružnicu uhvaćeni su zajedno i to u hotelu. Par je zajedno došao kolima u poznati hotel na Beverli Hilsu zajedno sa svojom decom - njenim blizancima Maksom i Emom, dok je Aflek bio u društvu Serafine i Semjuela, piše
Daily Mail.

Nije poznat razlog zašto se bračni par našao na ručku i to sa svojim naslednicima, ali je njihovo pojavljivanje izazvalo veliku pažnju kako gostiju hotela, tako i paparaca koji ih prate u stopu.

Džen brisala suza

Bivši supružnici bili su vrlo napeti, posebno kad su primetili paparace koji ih slikaju. Oboje su bili namršteni, dok je glumac snažno mahao rukama kao da joj je objašnjavao nešto dok je pričao. Napetost među njima je bila gotovo opipljiva i mogla se, što bi rekao naš narod, sekla nožem! Takođe, paparaci su uspeli da fotografišu i Džej Lo dok je sedela u Aflekovom automobilu, a činilo se kao da briše suze s lica.

 

 

Za prvi susret sa bivšim mužem nakon podnošenja papira za ravod Dženifer je nosila farmerke širokih nogavica, kratku, crnu rolku i efektnu tašnu sa zmijskim dezenom. Oštrom oku paparaca nije promaklo ni da je latino diva nosila vredan dijamantski prsten koji joj je Ben kupio za veridbu, ali na malom prstu umesto na domalom kako se inače nosi.

Ben se opredelio sa opuštenu varijantu, pa je nosio farmerke, trendi patike i plavu košulju. Činilo se da su oboje dodatno nervozni zbog paraca koji su slikali ne samo njih već i njihovu decu.

 

 

Ovaj susret dolazi i nakon što je Džen uhvaćena kako se drži za ruke sa njegovim najboljim prijateljem Metom Dejmonom na Filmskom festivalu u Torontu, a Ben kako ljubi u kosu Metovu suprugu Lusijanu.

Porodično druženje prekinula je Aflekova bivša žena Dženifer Garner koja se pojavila posle dva sata i odvela njihovu decu sa sobom.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)