Zanimljivosti

BEN JE OČAJAN NAKON SKANDALA DŽEJ LO I NJEGOVOG KOLEGE: Svet mu se ruši, nije trebalo da vidi intimne trenutke bivše

Aflek deluje kao da je očajan.

11.09.2024 12:03

BEN JE OČAJAN NAKON SKANDALA DŽEJ LO I NJEGOVOG KOLEGE: Svet mu se ruši, nije trebalo da vidi intimne trenutke bivše
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia/MSN/The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia

Ben Aflek je primećen kako se vozi kroz Beverli Hils u utorak, četiri dana nakon što je njegova otuđena supruga, Dženifer Lopez, viđena kako se drži za ruke sa svojim prijateljem Metom Dejmonom.

Glavni glumac iz filma "Betmen" (Betman), nosio je crne avijatičarske naočare za sunce dok je upravljao svojim automobilom. Aflek (52) je bio obučen u sivu jaknu i nosio je košulju ispod, izgledajući opušteno i dobro raspoloženo za volanom, mada su mknogi komentarisali da izgleda umorno i pomalo očajno. 

Credit: MSN/The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia

Ben Aflek viđen u javnosti nakon viralne fotke

Ova pojava dolazi nakon što su se pojavile vesti da su Lopez (55) i Dejmon (53) viđeni kako se drže za ruke tokom privatnog trenutka na after partiji za premijeru filma "Nezaustavljivi" (Unstoppable), održanoj na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu u petak uveče. Pevačica i glumac su se približavali jedno drugom, razmenjujući ozbiljne razgovore tokom 20 minuta.

Izvori bliski događaju tvrde da je Met Dejmon odbio da vodi razgovor o Benu Afleku tokom ove situacije. Insajder za DailyMail.com je izjavio da je Dejmon jasno stavio do znanja da će "uvek čuvati Benu leđa", uprkos želji Lopez da razgovara o svom otuđenom mužu.

- Met je zatvorio svaki pokušaj Džej Lo da razgovara o Benu na premijeri, rekao je izvor.

- Tajming je bio nezgodan jer je znala da će povlačenje Meta na stranu na događaju za intiman razgovor biti primećeno i postati viralno.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dženifer Lopez i met Dejmon se drže za ruke

U trenutku kada su se Lopez i Dejmon zadržali zajedno na zabavi, Lopez je držala svoju ruku na Dejmonovoj dok je on pognuo glavu. I pored tumačenja fanova, insajder je naglasio da se Dejmon nije "molio" sa njom i da je još jednom potvrdio da će "uvek čuvati Benu leđa bez obzira na sve".

Ova situacija dodatno komplikuje već turbulentnu situaciju između bivših supružnika i njihovih bliskih prijatelja.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)