Zanimljivosti

TENZIČNI SUSRET PARA USRED RAZVODA: Uzdizali su svoju ljubav u nebesa, a ispade veća DRAMA nego u sapunici!

Saznalo se da borave na istom mestu u isto vreme.

05.09.2024 11:49

TENZIČNI SUSRET PARA USRED RAZVODA: Uzdizali su svoju ljubav u nebesa, a ispade veća DRAMA nego u sapunici!
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dženifer Lopez i Ben Aflek su imali napeto ponovno okupljanje u sredu, usred njihovog razvoda. Zvezda filma "Hustlers" viđena je kako dolazi u poslovnu zgradu koju još uvek dele u Los Anđelesu, dok je Aflek primećen kako odlazi iz iste zgrade samo pola sata kasnije.

Lopez, koja se trenutno priprema za "novi imidž", izgledala je zapanjujuće u jarko zelenom topu i odgovarajućoj suknji. Pevačica je upotpunila svoj izgled visokim zelenim štiklama s platformom i žutom Valentino torbicom. Za dodatnu zaštitu od sunca, nosila je velike sunčane naočare i zlatne obruče.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dženifer Lopez viđena kako napeto ulazi u kancelariju

Aflek je, s druge strane, bio viđen u sivom sakou preko ružičaste košulje, dok je imao malo strnjišta na licu. Njegov odlazak iz poslovne zgrade došao je ubrzo nakon što je Lopez stigla.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ben Aflek, kao i uvek, ima kiseo izraz lica

Ovo je prvo javno viđanje bivšeg para nakon što je Lopez prošlog meseca podnela zahtev za razvod braka. Superzvezda je nedavno podelila snimak na svom Instagram profilu, gde je u istoj odeći promovisala svoj brend Delola Cocktail. U videu, Lopez sipa sebi čašu Delola Light Margarite, dok u pozadini zvuči viralni zvuk sa pitanjem mame:  "Pa, Skarlet, šta ćeš dobiti u Tahosu za rođendan?" na šta devojčica odgovara "Margaritu".

Na kraju snimka, Lopez pije gutljaj margarite i osmehuje se. Objavu je potpisala emotikonima dinje, lica koje namiguje i zelenog srca.

U međuvremenu, Lopez je ove nedelje viđena kako obilazi dva luksuzna imanja u Beverly Hillsu. Iako je njeno i Benovo zajedničko imanje od 68 miliona dolara još uvek na tržištu, par nastavlja sa pokušajem da ga proda.

Ben Aflek je, kako se navodi, “polako useljava u svoj novi dom“, koji se nalazi „blizu njegove dece i u komšiluku koji voli“, kako je za People izjavio nedavni izvor.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)