Zanimljivosti

PEVAČICA SE RAZVELA, PA RASPOMAMILA U ŠESTOJ DECENIJI: Izrez do kukova istakao pozamašnu zadnjicu - samo provocira!

Ona je postavila i natpise kojima je poslala jaku poruku.

02.09.2024 11:56

PEVAČICA SE RAZVELA, PA RASPOMAMILA U ŠESTOJ DECENIJI: Izrez do kukova istakao pozamašnu zadnjicu - samo provocira!
Credit: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dženifer Lopez (55) podnela je zvaničan zahtev za razvod braka od glumca Bena Afleka 20. avgusta i od tad se skroz raspomamila. Ona je na Instagramu objavila set fotografija kojima je obeležila leto na izmaku, što je mnoge asociralo na prethodnih nekoliko meseci koji su bili burni zbog razlaza sa Aflekom. 

Podrška fanova 

Lopezova je postavila set fotografija snimljenih tokom leta i u postu napisala: "Oh, bilo je leto". Pored fotografija stavila je i nekoliko citata koji su zagolicali maštu javnosti.

Od brojnih slika koje je objavila Dženifer najviše pažnje je privukla fotografija kako pozira u jednodelom belom kupaćem kostimu koji je jasno pokazao svaki detalj njenog zgodnog tela. Iako na sredini šeste decenije života jasno je da slavna pevačica izuzetno vodi računa o sebi i ima telo na kojem mogu da joj pozavide i mnogo mlađe žene.

Iako je u prvom planu njeno lice, ni malo slučajno Džej Lo je uhvatila odraz u ogledalu iza svojih leđa u kome se jasno vidi njena zadnjica. Duboki izrez kupaćeg koji dopire do kukova istakao je njenu poveću i čvrstu zadnjicu po kojoj je postala poznata. Od svoje pozamašne pozadine ona je napravila brend i osigurala je na vrtoglavih 27 miliona dolara. 

Osim slike zadnjice, pažnju njenih fanova privukli su i natpisi :"Sve se odvija u božanskom redu“ i "Ona cveta bez granica, van domašaja i u miru".

Fanovi su bili oduševljenim njenom jakom porukom i da razvod podnosi mnogo bolje nego što su to mnogi očekivali. Ovaj post slavne latino dive vrlo przo je postao viralan sa više od 1,5 miliona lajkova.

- Hvala na ovim slikama, lepo je što si pronašla svoj mir i sreću. Zaslužuješ sve najbolje.

- Volim te, najbolja si! Volim te zauvek kraljice!

- Najlepša žena na svetu.

- Ništa te ne može sprečiti da cvetaš, lepa si, za tebe ne postoje granice! Najdivnija Dženifer na svetu, savršena si i ne zaboravi koliko si dragocena. Volim te zauvek - bili su samo neki od komentara podrške pevačici na mrežama.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)