Zanimljivosti

BEN JE PREKRŠIO SVOJ ZAVET UGRAVIRAN NA VERENIČKOM PRSTENU: Dženifer Lopez blista na selfiju posle podnošenja razvoda!

Ovo nikako nije smeo da uradi!

25.08.2024 15:45

BEN JE PREKRŠIO SVOJ ZAVET UGRAVIRAN NA VERENIČKOM PRSTENU: Dženifer Lopez blista na selfiju posle podnošenja razvoda!
Robyn BECK / AFP / Profimedia

Poznato je da su pevačica Dženifer Lopez i glumac Ben Aflek obnovili romansu i veridbu, da bi najzad usledilo i romantično venčanje 20. avgusta 2022. godine. Dženifer je otkrila je da je Ben pre nego što ju je zaprosio, po drugi put u aprilu 2022. godine, odabrao zeleni dijamant, koji joj je inače omiljeni dragi kamen baš u toj boji. Na vereničkom prstenu je bila ugravirana i specijalna poruka, zbog čega je bila ubeđena da je ovaj put "to to".

- Ovaj put je ugravirao "Ne idem nigde" jer je tako potpisivao mejlove kojima smo u početku kominicirali, kada smo ponovo počeli da razgovaramo. Uvek bi završio sa "Ne brini, ne idem nigde" - istakla je pevačica za "Apple Music One’s Zane Lowe" nakon veridbe.

 

 

Dženifer je čak otkazala i turneju kada je shvatila da situacija između nje i Bena ide na gore, kako bi bila fokusirana na porodicu i pokušala da spase brak. Prema izvoru, najviše ju je zabolelo što je izgledalo kao da se Ben nimalo ne trudi da ostane pored nje, iako je tvrdio da navodno, ovaj put "ne ide nigde".

- Ona je veoma razočarana i tužna, ali Ben joj nije dao nikakve naznake da želi da nastavi njihov brak. Došlo je do tačke kada ona mora da misli na sebe. Pokušala je zaista teško da uspostavi da stvari funkcionišu i srce joj je slomljeno. Podnošenje zahteva za razvod joj daje kontrolu nad procesom i omogućava joj da najzad krene dalje - istakao je izvor za People.

GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Dženifer Lopez i Ben Aflek

Latino zvezda je u inat Afleku baš na drugu godišnjicu njihovog braka koju nisu proveli zajedno podnela zahtev za razvod. Da je najzad preuzela kontrolu nad svojim životom vidi se i u selfiju koji je objavila posle podnošenja zahteva, a na kome vidno blista.

Podsećamo, Dženifer nije tražila alimentaciju, a jedino što želi je da odbaci Benovo i vrati svoje prezime Lopez. Jedino i dalje ostaje otvoreno pitanje o podeli imovine, budući da je par toliko verovao u svoju ljubav, da prebračni ugovor nije potpisan.

instagram-jlo

Dženifer Lopez

BONUS VIDEO:

Komentari (0)