Zanimljivosti

SARA JE BRUTALNO OSTAVILA SLAVNOG GOLMANA I UNIŠTILA MU ŽIVOT: I dalje izgleda kao boginja, a on skroz propao!

Bivši par je ostao upamćen po strasnom poljupcu pred kamerama na Svetskom prvenstvu u fudbalu u Južnoj Africi

24.08.2024 13:40

SARA JE BRUTALNO OSTAVILA SLAVNOG GOLMANA I UNIŠTILA MU ŽIVOT: I dalje izgleda kao boginja, a on skroz propao!
BACKGRID/Backgrid UK/Profimedia

Sportska novinarka Sara Karbanero (40) nekad je bila žena kojoj su svi zavideli. Bila je udata za prezgodnog španskog fudbalera Ikera Kasiljasa. Njihova ljubav je ostala upamćena po strasnom poljupcu ispred kamera 2010. godine. na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi.

U braku su bili 11 godina, a onda ga je lepa Sara brutalno ostavila u najtežem životnom periodu i potpuno mu uništila život.

Izgleda kao avion 

Bivši španski fudbaler Iker Kasiljas, jedan od najboljih golmana u novijoj istoriji, preživeo pravu životnu dramu. Mora je da se povuče sa fudbalskog terena i penzioniše zbog posledica teškog srčanog udara koji je imao na treningu Porta, a ubrzo ga je napustila i supruga Sara što ga je potpuno uništilo. 

 

Kasiljas se povukao iz javnosti, preselio na selo i od nekad zgodnog i lepog fudbalera nije ostalo ništa. U poslednje vreme malo je aktivni barem na društvenim mrežama, a nedavno se slikao i na fudbalskom terenu u Nemačkoj gde je održano Evropsko fudbalsko prvenstvo.

I dok on još uvek pokušava da pokupi delove svog raspalog života, Sara je nastavila dalje. Ona je slikana na plaži u Almeriji i u petoj deceniji izgleda kao avion, mnogi bi rekli bolje nego ikad. 

Zanosna Sara ima izvajano telo, duge noge i uživala je na plaži sa  prijateljima. Kad je izašla iz vode niko na plaži nije disao gledajući u prelepu Saru koja je bila u jednodelnom braon kupaćem kostimu koji je dodatno istakao njeno telo. 

BACKGRID/Backgrid UK/Profimedia

U jednodelnom braon kupaćem kostimu istakla je svoje zgodno telo

 

Ona se kupala, uživala i provodila sa prijateljima u obližnjem baru na plaži. Po svemu sudeći život sa Kasijaom joj ni najmanje ne nedostaje dok on i dalje pati za njom.

- Ne spavam redovno. Želim da izgledam kao da sam dobro, ali ne mogu da uživam ​​u životu. Slušam stare pesme, ali više ne mogu da sanjam - rekao je svojevremeno slavni gloman.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)