Zanimljivosti

RAZVELA FUDBALERA, PA GA ISKULIRALA: Ko je fatalna plavuša zbog koje je Toti sve izgubio

Svi govore da neodoljivo podseća na Ilari.

06.05.2024 18:57

RAZVELA FUDBALERA, PA GA ISKULIRALA: Ko je fatalna plavuša zbog koje je Toti sve izgubio
Profimedia

Slavni italijanski fudbaler Frančesko Toti (47) poslednjih godina više pražnje privlači intrigama iz privatnog života nego što se priča o njegovim nestvarnim uspesima koje je postizao tokom karijere. Naime, javnost je ostala u šoku kada je obelodanjeno da se razvodi nakon 17 godina braka. Atraktivna lepotica Ilari Blasi i poznati sportista stavili su tačku na svoju ljubav. Međutim, nisu dugo samovali.

Toti je sreću pronašao u jednoj podjednako atraktivnoj dami Noemi Boki (35). Par je prvi put fotografisan krajem 2022. godine dok su uživali na romantičnoj večeri u Torinu. Sve se desilo ubrzo nakon spekulacija o razvodu, te je ova vest bila time još šokantnija. Kada se se pojavile prve Totijeve fotografije sa novom izabranicom, prvi komentari su bili da neodoljivo podseća na Ilari. U to vreme supružnici još uvek nisu zvanično potvrdili da se rastaju, a već je svako pronašao novog partnera.

Profimedia

Prve fotografije Totija sa Neomi tokom večere u Torinu

- Pokušao sam da pobedim krizu u našem braku, ali sad razumem da je odluka da se razdvojimo, uprkos tome što je bolna, bila i neizbežna. Sve što sam rekao i učinio proteklih meseci bilo je sa namerom da zaštitim našu decu, koja će uvek biti na vrhu liste prioriteta u mom životu. Kako bismo zajedno odgajali troje predivne dece, uvek ću poštovati svoju suprugu. Verujem da će se poštovati naša privatnost, naročito spokoj naše dece- poručio je tada sportista.

Nakon što su se strasti stišale, Frančesko i Noemi su se javno pojavljivali na brojnim gradskim događajima i odlučili da ne skrivaju svoje emocije. Nedavno su fotografisani na teniskom meču u Monte Karlu. Međutim, delovalo je kao da su hladni jedno prema drugome, te da im je veza zapala u krizu. Noemi je sve vreme gledala u mobilni telefon ni ne obraćajući pažnju na meč, a kamoli na svog voljenog koji je sedeo pored nje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Noemi Bocchi (@noemib_8)

 

Ko je fatalna Noemi zbog koje je pukao brak Frančeska i Ilari

Fatalna plavuša je poznata kao strastvena zaljubljenica u fudbal, a diplomirana je ekonomistkinja. Na jednom privatnom univerzitetu u Rimu završila je biznis i bankarstvo, a bavi se pravljenjem cvetnih aranžmana. Noemi osim što voli fudbal, očigledno ne može da odoli ni muškarcima iz ovog sporta. A Toti nije prvi na njenoj listi. Ranije je bila u braku s Mariom Kaučijem, vlasnikom FK Tivoli, s kojim je dobila dvoje dece.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilary Blasi (@ilaryblasi)

 

Prevare i laži Ilari Blasi

Dok se spekulisalo kako je Toti bio preljubnik koji je uništio brak dug skoro dve decenije, curile su informacije o tome kako je Ilari zapravo preljubnica. Naime, Frančesko je i sam o tome javno govorio.

- Bilo je glasina i u prošlosti, i o njoj i o meni. Ali zaista su to bile samo glasine. Sada sam, međutim, pronašao dokaz. To je postalo činjenica. I to me je dovelo do depresije. Nisam mogao da spavam. Pretvarao sam se da je sve u redu, ali to nisam više bio ja, bio sam neko sasvim drugi. Izvukao sam se iz svega toga zahvaljujući Noemi - govorio je fudbaler o supruzinim neverstvima.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)