Zanimljivosti

ONA JE OSVOJILA SRCE DUŠANA VLAHOVIĆA - I TO DVA PUTA: Poznaju se od detinjstva, ali raskid je bio neizbežan (FOTO)

Sreli su se na Ibici - i znali su da je to to!

14.08.2024 12:39

ONA JE OSVOJILA SRCE DUŠANA VLAHOVIĆA - I TO DVA PUTA: Poznaju se od detinjstva, ali raskid je bio neizbežan (FOTO)
Facebook/Vanja Bogdanović

Poznati fudbaler Dušan Vlahović i prelepa Beograđanka Vanja Bogdanović nedavno su postali fokus medijske pažnje, ne samo zbog svojih profesionalnih uspeha, već i zbog obnovljene romanse koja ih je ponovo spojila. Ovaj par je svoju vezu prestao da krije i otvoreno pokazuje koliko uživaju jedno u drugom.

Nakon što su se dugo skrivali od očiju javnosti, Vlahović i Bogdanović su nedavno viđeni zajedno u Parizu, gde su prisustvovali slavlju Novaka Đokovića povodom osvajanja zlatne medalje na Olimpijskim igrama. Njihova romansa očigledno ne prolazi nezapaženo, a pošto retko dele fotografije iz privatnog života, mnogi jedva čekaju da ih vide zajedno.

Poznaju se od detinjstva

Vanja Bogdanović, koja je rođena u Beogradu, i Dušan Vlahović poznaju se još od detinjstva, a njihova ljubav je procvetala nakon dugogodišnjeg prijateljstva. Prema izvorima, njihovi roditelji su se takođe dobro poznavali i često se družili, što je dodatno učvrstilo njihovu vezu.

Facebook/Vanja Bogdanović

Vanja Bogdanović i Dušan Vlahović

Iako su prvi put započeli romansu pre pet godina, njihova veza je kratko trajala zbog mladosti i različitih životnih putanja. Posle nekoliko godina razdvojenosti, ljubav je ponovo pronašla svoj put do njih, i to tokom letovanja na Ibici. Kako se saznaje, susret na plaži bio je ključan trenutak – Dušan i Vanja su se ponovo spojili, a njihova veza je od tada nastavila da raste.

Nakon raskida, jedan susret je bio dovoljan

U prethodnom periodu, Vlahović je bio u vezi sa italijanskom manekenkom i voditeljkom Karolinom Stramare. Međutim, pritisak medija i javnosti je doveo do prekida njihove veze, a Vlahović se vratio svojoj staroj simpatiji Vanji.

- Susret na Ibici bio je kao sudbinski. Kada je Dušan video Vanju, osećao je leptiriće u stomaku i znao je da je ponovo pronašao ljubav, otkriva izvor blizak paru.

Za izlazak u Parizu, Vlahović i Bogdanović su se uparili u elegantnim belim stajlinzima – Vanja je blistala u polu-providnoj haljini sa ružom oko vrata, dok je Dušan nosio belu majicu i krem sako. Na svom Instagram profilu, Vlahović je uz emotivnu objavu poslao poruku ljubavi koristeći emotikon belog srca.

Izvor blizak porodici Vlahović otkriva da su roditelji oboje vrlo zadovoljni što su se njihova deca ponovo spojila.

- Oduševljeni su što su Dušan i Vanja ponovo zajedno i nadaju se da će ovaj put njihova ljubav prevazići sve prepreke, zaključuje izvor, a preneo je Blic.

Ovaj romantični par trenutno uživa u svojoj vezi i ubeđeni smo da će njihova priča još dugo biti u centru pažnje medija i javnosti.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)