Zanimljivosti

ŠOK POTEZ DŽENIFER LOPEZ! OVOME SE NIKO NIJE NADAO: Detalj razvoda koji je svima promakao - kako je ovo moguće!

Ona nije tip koji jednostavno odustaje, a čekanje je za nju bilo mučenje, otkrio je izvor blizak latino divi

27.08.2024 18:15

ŠOK POTEZ DŽENIFER LOPEZ! OVOME SE NIKO NIJE NADAO: Detalj razvoda koji je svima promakao - kako je ovo moguće!
INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

Dženifer Lopez (55) podnela je 20. avgusta zvaničan zahtev za razvod od glumca Bena Afleka i to tačno na dvogodišnjicu njihovog venčanja. Detalji njihovog razvoda već danima su u centru medijske pažnje, ali je vima promakao jedan detalj - Džej Lo je sama predala papire i nema advokata.

To ne znači da neće angažovati prvnog zastupnika u nekom trenutku, ako joj zatreba, ali je vrlo neobično da se ona sama bavi time umesto advokata. Mnogi njeni prijatelji i kolege su u šoku zbog odluke da sve odradi sama.

Nije želela razvod 

Kako piše Daily Mail, razlog zašto je to ovako učinila leži zapravo u činjenici da je Dženifer do poslednjeg trenutka želela da sakrije probleme u braku iako je bilo jasno da im nema spasa.

- Ona nije želela razvod od Bena! Borila se za njih do poslednjeg daha. Nije htela razvod. Oni se vole. Dženifer nije tip koji jednostavno odustaje, a čekanje je za nju bolo pravo mučenje. Bilo joj je neverovatno teško što je Ben odlučio da se povuče iz njihovog braka i nastavi sa svojim životom, ostavljajući je iza sebe - rekao je izvor blizak slavnoj pevačici i glumici.

Tanjug/AP Photo/Kim D. Johnson, File

Dženifer je sve sama odradila po pitanju razvoda i to bez advokata

 

Da bi detalje razvoda zadržali daleko od očiju javnosti latino diva i Aflek su kroz sve prošli sami i dogovorili se o svemu.

- Oboje su u brak ušli kao izuzetno bogati i uspešni, a tako iz njega izlaze. Dogovorili su se oko svih detalja, a jedina bračna imovina je praktično kuća koju su kupili prošlog maja i koju sad prodaju za 68 miliona dolara. Kad se vila proda novac će podeliti na ravne častio - dodao je izvor. 

Kao razlog za razvod Džej Lo je navela "nepomirljive razlike", a kao datum razvoda - 26. april 2024. Iako se činilo da je Ben iznenađem njenom odlukom istina je sasvim drugačija - on je znao i pristao sve uslove pre nego što je ona podnela zahtev za razvod. 

Ipak, odluku o okončanju braka pala je na Lopezovu.

- Čini se da joj je konačno laknulo kad je predala papire za razvod. Mučenje je trajalo mesecima i konačno je odlučila da prekine tu agoniju. Ona je okružena decom, porodicom i prijateljima, ljubavi i podrške joj ne nedostaje. Biće ona dobro posle svega - poručio je izvor blizak Džej Lo.

 

 

U međuvremenu Aflek je slikan sa navodno novom devojkom. U pitanju je Ketlin Kik Kenedi, ćerka Roberta F. Kenedija mlađeg. Par je viđen u opuštemom druženju, a Aflek je navodno odavno bacio oku na nju. Međutim, Ketlin je vrlo uzdržana po pitanju veze sa glumcem jer ne želi da okarakterišu kao bilo čiju ljubanicu.

BONUS VIDEO:  

Komentari (0)