Zanimljivosti

HOĆE LI BEN OJADITI DŽENIFER LOPEZ: Kako će par podeliti imovinu - samo ovo je tražila od glumca!

Pre venčanja nisu potpisali predbračni ugovor.

21.08.2024 09:40

HOĆE LI BEN OJADITI DŽENIFER LOPEZ: Kako će par podeliti imovinu - samo ovo je tražila od glumca!
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Posle dve godine braka i višemesečnih nagađanja glumica i pevačica Dženifer Lopez (55) konačno je i zvanično predala sudu dokumenta za razvod od glumca Bena Afleka. S obzirom na to da par ne živi zajedno od kraja maja, kad se Aflek iselio iz zajedničkog doma, a potom kupio i novu kuću, ovo je samo formalnost koja će i zvanično okončati brak za koji su mnogi od početka govorili da nema budućnost.

Verovala u njihov brak

Par se još uvek nije zvanično oglasio oko razvoda, a sudeći prema objavama na društvenim mrežama svako je odavno nastavio svoj život daleko jedno od drugog. Dženifer se, kao i posle ranijih razvoda, a ovo joj je četvrti, bacila na posao kako bi zalečila slomljeno srce.

Iako se očekuje da će razvod biti sporazuman, situaciju komplikuje činjenica da Dženifer i Ben nisu potpisali predbračni ugovor iako je to jedna od glavnih stavki svih holivudskih parova pre venčanja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daily Mail (@dailymail)

 

Međutim, zaljubljena Džen pre dve godine bila je uverena da će sa Aflekom ostati do kraja života, pa predbračni ugovor nisu potpisali. Inače, njeno bogatstvo procenjuje na više od 400 miliona dolara, dok Aflek ima "samo" 150 miliona! Mnogi se pitaju hoće li Ben ojaditi latino divu prilikom razvoda? Kako tvrde njegovi prijatelji glumac nije u tom fazonu i ima samo jednu želju - da se razvod konačno okonča, a paparaci prestanu da ga proganjaju. 

Kako su brak sklopili bez predbračnog ugovora to praktično znači da sve što su zaradili u prethodne dve godine smatra se zajedničkom imovinom. To se pre svega odnosni na luksuznu vili u kojoj su nekad živeli zajedno, a koju su već oglasili za prodaju i traže vrtoglavih 68 miliona dolara. Imanje su kupili u maju 2023. za keš i platili su ga 60,85 miliona dolara, a u kući praktično nisu sastavili ni godinu dana zajedničkog života. Novoizgrađena luksuzna vila, između ostalog, ima 17 spavaćih soba, 30 kupatila i parking za 80 vozila.    

U dokumentima za razvod koje je podnela Džej Lo navodi se da se odriče prava na alimentaciju što očekuje i od svog uskoro bivšeg muža. S obzirom na to da su oboje u zrelim godinama i da nemaju zajedničku decu razvod bi trebalo brzo da se okonča ukoliko se dogovore oko imovine.

S obzirom na to da nemaju predbračni ugovor prema sugestiji suda Lopez i Aflek moraju da dele finansije, uključujući svoje trenutne prihode, troškove, imovinu i dugove. Sud je dao Lopezovoj 60 dana da preda informacije o finansijama, a Aflek će imati još 60 dana nakon što ona dostavi svoje podatke da učini isto.

Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Od početka braka su im predviđali razvod što se i dogodilo

 

Lopezova iza sebe ima tri propala braka pre Afleka i blizance sa Mark Antonijem, dok je Ben bio u braku sa kolegincom Dženifer Garner s kojom ima troje dece.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)