Zanimljivosti

VELIKA PREKRETNICA, GLUMAC NE SKIDA OSMEH UZ DŽENIFER: Ben kao preporođen, odavno nije viđen ovako srećan - sve zbog ovoga!

On nije krio koliko je ponosan na svoju naslednicu Vajolet.

19.08.2024 10:25

VELIKA PREKRETNICA, GLUMAC NE SKIDA OSMEH UZ DŽENIFER: Ben kao preporođen, odavno nije viđen ovako srećan - sve zbog ovoga!
Credit: Patriot Pics / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U jeku razvoda sa Dženifer Lopez, njen još uvek zakoniti suprug Ben Aflek snimljen je nasmejan i srećan, ali sa bivšom ženom Dženifer Garner. Par je fotografisan zajedno, a našli su se kako bi ispratili zajedničku ćerku Vajolet na koledž.

Ona je upisala čuveni Univerzitet Jel, a Aflek puca od ponosa zbog nasledice koja će pohađati jedan od od najčuvenijih fakulteta na svetu. Iako je vrlo bliska sa Aflekovom decom, posebno sa Vajolet, glumčeva još uvek zakonita supruga Dženifer Lopez se nije pojavila na njenom ispraćaju na koledž.

Porodična večera

Ben i Dženifer su viđeni u jednom restoranu u Los Anđelesu, a pored Vajolet s njima su bili i njihova ostala deca sinovi - Fin i Semjuel. Oni su uživali u bašti restorana na porodičnoj večeri, a Ben odavno nije viđen ovako srećan i nasmejan. U jednom trenutku Ben je ozarenog lica zagrlio Fina i nešto mu rekao.

Credit: Patriot Pics / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ben i Dženifer su izveli decu na večeru i ispraćaj najstarije ćerke na koledž

 

Za porodični izlazak glumac je odabrao sivu majicu preko koje je nosio raskopčanu crnu košulju, drap pantalone i patike. Njegova bivša žena Dženifer bila je u kežual varijanti sa običnom majicom na pruge preko koje je nosila ovrsajz beli džemper, farmerice i patike. Na licu nije imala ni trunku šimke, kosu je pokupila u niži konjski rep, a osmeh i ponos je blistao na njenom licu. 

Garner je bila u braku sa Aflekom od 2005. do 2018. i sa njim ima troje dece - Vajolet, Fina i Semjuela.

Od kad su je krajem maja pojavile galsine o razvodu Džej Lo i Afleka, a on napustio zajedničku vili, glumac je sve češće u društvu bivše žene.

Nema sumnje da mu je ona velika podrška u trenutku kad prolazi vrlo teške trenutke, a kako ga paparaci prate u stopu, svaki njihov susret je ovekovečen, pa i ova porodična večera u čast njihove ćerke Vajolet.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)