Zanimljivosti

NJEN TATA SE RAZVODI OD DŽEJ LO, ALI ONA NOSI NJENU KULTNU HALJINU: Maćeha i ćerka u dobrim odnosima, uprkos SKANDALIMA

Mlada Vajolet Aflek kopira stil svoje maćehe i nosi istu haljinu.

13.08.2024 17:09

NJEN TATA SE RAZVODI OD DŽEJ LO, ALI ONA NOSI NJENU KULTNU HALJINU: Maćeha i ćerka u dobrim odnosima, uprkos SKANDALIMA
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Vajolet Aflek reciklira romantičnu haljinu koju je Dženifer Lopez nosila na Valentinovo 2023. godine s Benom Aflekom. Osamnaestogodišnja ćerka Bena Afleka i Dženifer Garner, prošetala je u petak, 9. avgusta, u haljini koja izgleda kao ona koju je za izlazak sa glumcem nosila Lopezova, a potpisuje je slavni brend Dolce & Gabbana. 

Vajolet je primećena u Brentvudu u Kaliforniji, noseći roze i belu čifon haljinu s dugim rukavima, romantičnim naborom i preklopnim dekolteom. Tinejdžerka je uparila formalni izgled s crveno-belim patikama i polučarapama - vrlo modernim pristupom stilizovanja, tipičnom za pripadnike Generacije Z, prenosi People.

Ovo je iznenadilo javnost jer dolazi u jeku glasina o napetosti u braku između supružnika, koji traje dve godine.

Par odavno nije viđen zajedno a prema pisanju medija, leto je proveo odvojeno. Lopez je bila na odmoru u Evropi i Hamptonsima, a Ben je snimao svoj nadolazeći film "Računovođa" (The Accountant) u Los Anđelesu. Tokom meseca jula, par je bio na različitim stranama za njihovu dvogodišnjicu braka i glumičin rođendan.

Ona se nedavno vratila u Los Anđeles i počela da traži novi dom nakon što je par prodao vilu u Beverli Hilsu, koju su zajedno kupili u maju 2023. godine.

Vajolet i Dženifer provode vreme zajedno

Vajolet je primećena kako provodi vreme sa svojom maćehom u julu a njihove fotografije zajedno obišle su društvene mreže. Na fotografijama snimljenim 14. jula, njih dve su šetale zagrljene, dok su ulazile u restoran 75 Main, i pridružile se Vajoletinoj najboljoj prijateljici, glumici Kesidej Fralin.

Neimenovani izvor je tada za People rekao kako Vajolet uživa u društvu Dženifer Lopez.

- One obe izgledaju srećno što provode vreme zajedno i samo uživaju u trenutku - rekao je izvor.

Sa druge strane Ben je navodno okupiran svojim poslom ali su mu deca svakako prioritet. 

- On funkcioniše kada je zauzet i radio je non-stop. Deca su i dalje na raspustu. Provodi s njima puno vremena. To nije bilo najlakše leto ni za njega. Samo pokušava da se fokusira i učini svaki dan što je moguće boljim - zaključio je izvor.

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)