Zanimljivosti

GLUMAC UHVAĆEN SA ŽENOM NAJBOLJEG PRIJATELJA: Svi u šoku zbog ovog njegovog poteza - osveta ili nešto drugo?

Kako li će reagovati njen muž i Benov najbolji prijatelj iz mladosti.

14.09.2024 14:12

GLUMAC UHVAĆEN SA ŽENOM NAJBOLJEG PRIJATELJA: Svi u šoku zbog ovog njegovog poteza - osveta ili nešto drugo?
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

U jeku razvoda Dženifer Lopez (55) i Bena Afleka latino diva je slikana kako se drži za ruke sa njegovim najboljim prijateljem Metom Dejmonom. Fotografija Džej Lo i Dejmona koja je obišla svet nastala je na after partiji nakon premijere filma "Nezaustavljivi" (Unstoppable) koja je održana na Međunarodnom festivalu u Torontu

Novi šok je nastao kad je Aflek fotografisan u društvu žene svog najboljeg prijatelja Dejmona u Los Anđelesu. Lusijana Bozan Baroso je bila opuštena i nasmejana u društvu Bena, a onda je usledio neočekivani potez glumca.

Poljubac u kosu

Svetan da ga paparaci prate u stopu i slikaju sve on je nežno zagrlio oko struka Lusijanu i poljubio je u kosu! Ovaj njegov potez zapanjio je sve, a Met Dejmon se nije oglašavao nakon ovih slika njegove žene i najboljeg prijatelja. 

 

 

Aflek ne krije da je izuzetno blizak ne samo sa Metom već i sa njegovom suprugom i čitavom njihovom porodicom koja mu je bila najveća podrška tokom životua bilo da prolazi kroz mračne faze alkoholizma ili razvod. Nije tajna da Lopezova nije mogla da smisli Lusijanu upravo zbog bliskosti sa Benom koju nije mogla da razume.

Dejmon i Aflek poznaju se od tinejdžerskih dana kad su zajednički glumili u amaterskom pozorištu. Zajedno su napisali scenario i igrali u filmu "Dobri Vil Hanting" koji im je doneo Oskara, ogromnu popularnost i vinuo ih u sam holivudski vrh.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dženifer je slikana kako drži za ruku Meta Dejmona

 

I dok Aflek već iza sebe ima dva razvoda i troje dece, dejmnon je već 19 godina u, kako se činilo srećnom braku sa Lusijanom. Nikad nisu bili predmet bilo kakvih spekulacija i tračeva, a često su isticani kao primer skladnog holivudskog braka koji odoloeva svim izazovima.

Par ima četvoro dece - troje biološke i četvrtu devojčicu koju je Lusijana dobila u prethodnom braku a koju je Met prihvatio kao sopstveno dete.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)