Zanimljivosti

SREBRNA HALJINA NA GOLO TELO DRŽALA SE SAMO NA MAŠNAMA: Džej Lo grmela u Torontu - Bene, gde su ti oči

Ovakvu toaletu mogu da ponesu samo žene sa velikim samopouzdanjem kao ona.

07.09.2024 11:40

SREBRNA HALJINA NA GOLO TELO DRŽALA SE SAMO NA MAŠNAMA: Džej Lo grmela u Torontu - Bene, gde su ti oči
Credit: JA / Everett / Profimedia

Američka glumica i pevačica Dženifer Lopez (55) pojavila se na crvenom tepihu na Filmskom festivalu u Torontu u smeloj srebrnoj haljini koja je sve šokirala. Blistava srebrna haljina bila je zatvorena napred i pozadi, ali kad se okrenula sa strane jasno se videlo njeno golo telo uključujući grudi i zadnjica. Haljina se držala na četiri plišane trake u obliku mašni, pa je malo šta ostavljeno mašti na volju. 

Mnogi su ovu haljinu prokomentarisali kao "osvetničku" kojom je poslala poruku bivšem mužu - vidi šta si izgubio! 

Haljina samo za smele žene 

Latino diva smelo je ponela ovu izazovnu haljinu na golo telo bez donjeg veša, a ono što su svu uočili je njeno samopouzdanje uz poruku "Nezaustavljiv" kako se zove i njen film. Ovo ostvarenje Dženifer je radila u saradnji i produkciji svog bivšeg muža Bena Afleka.

Smelu srebrnu haljinu koju bi mogla da ponese samo žena sa kao ona, pevačica je uparila sa srebrnim platformama i torbom - pismo u istoj boji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Sve oči bile su uprte u Lopezovu dok je pozirala na crvenom tepihu, a na njenom licu se nije mogao videti ni trag onoga kroz šta prolazi s obzirom na to da je zahtev za razvod oa Afleka podnela pre manje od mesec dana. Naprotiv, umesto očajana ona je blistala kao nikad pre.  

- Kraljica nikad ne napušta tron!

- Niko nije kao latino diva.

- O moj Bože! Pogledajte je, potpuno je zapanjujuća.

- Bene, Bene gde su ti oči? Da li je moguće da si ovakvu ženu izgubio?

- Uvek ikona i sa svojom blistavom svetlošću Džen! Veoma sam ponosan na prelepo ljudsko biće kakva si ti. Volim te i čestitam! - bili su samo neki od komentara fanova na njen stajling u Toronutu.

Kako piše Fox news ovo je treća i pos vemu sudeći poslednja saradnja Dženifer Lopez i Bena Afleka. Njih dvoje su zajedno radili na filmovima "Gigli“ (2003) i "Džerzi devojka“ (2004).

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Film "Nezaustavljiv" je ostvarenje inspirisano životnom pričom Entonija Roblesa rvača koji je rođen sa jednom nogom, ali ga to nije zaustavilo i sprečilo da postigne veliki uspeh na sportskom borilištu. Lopezova u filmu glumi Roblesovu majku, dok je glavna uloga poverena Džarelu Džeromu. 

Iako producentska kuća, koju Ben Aflek drži zajedno sa kolegom i prijateljem Metom Dejmonom, potpisuje ovo ostvarenje, Aflek je propustio premijeru u Torontu i ostao kod kuće u Los Anđelesu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)