Zanimljivosti

MET DEJMON PREKLINJAO BENA DA NE OŽENI DŽENIFER LOPEZ: On je jedini sve znao još i pre 20 godina, zbog nje nisu pričali

Nju krivi što se glumac odao alkoholizmu još 2004!

30.08.2024 17:50

MET DEJMON PREKLINJAO BENA DA NE OŽENI DŽENIFER LOPEZ: On je jedini sve znao još i pre 20 godina, zbog nje nisu pričali
Rich Polk/AFP/Profimedia

Decenijama su glumci Ben Aflek i Met Dejmon najbolji prijatelji. Njihovo prijateljstvo datira još iz detinjstva, a često su radili zajedno na poslu, uključujući osnivanje produkcijske kuće Artists Ekuiti. Dejmon, koji je 18 godina u srećnom braku sa Lusijanom Barozo, često je delio svoje mudre ljubavne savete sa Aflekom.

Met nije bio oduševljen otkako su se Ben i Dženifer Lopez venčali 2022. godine. Prema izvorima bliskim paru, on je od početka bio skeptičan prema vezi između Afleka i latino dive, predviđajući da brak neće dugo trajati. Nažalost, čini se da su se njegove sumnje obistinile jer je Dženifer nedavno podnela zahtev za razvod, nakon samo dve godine braka.

Aflek se godinama bori sa alkoholizmom, a mnogi veruju da ga je u ovu zavisnost gurnuo prvi raskid sa pevačicom 2004. godine. Tada mu je Dejmon savetovao da se fokusira na svoju karijeru kako bi izbegao "emocionalne turbulencije koje bi ga mogle izbaciti iz koloseka".

Angela WEISS / AFP / Profimedia

Met Dejmon sa suprugom

- Met je bio uz Bena nakon prvog raskida sa Džej Lo i imao je osećaj da će se istorija ponoviti - otkrio je izvor blizak glumcima.

Glasine takođe sugerišu da je Aflek bio ljut što je pevačica lansirala liniju koktela "Delola" 2023. godine, uprkos njegovoj dugogodišnjoj borbi sa alkoholizmom. Čini se da par nije uspeo da razreši svoje nesuglasice, pa je razvod sada na pomolu.

Dejmon je nedavno govorio za Radio Time Podcast o svojoj karijeri i uporedio svoju situaciju sa Aflekovom.

- Pre 25 godina kultura trač magazina je bila ogromna, ali mene su ignorisali. Nisam bio uzbudljiva priča: oženjen momak, to je dosadno! Skandal i se*s, to je ono zbog čega su ljudi čitali časopise. Imao sam mnogo sreće. Posebno kada pogledam Kejsijevog brata, Bena. Imali smo paralelne karijere na mnogo načina, ali ne mogu da zamislim da živim pod tom lupom javnosti 25 godina, poput njega - rekao je Dejmon.

zumi Hasegawa / Hollywood News Wire Inc. / Newscom / Profimedia, CBS / Ferrari / Profimedia, AP

Svađe zbog Benove veze sa Dženifer

Jedan izvor je za OK! Magazin otkrio da Met i pevačica nikada nisu "kliknuli", a zbog nje je prijateljstvo Meta i Bena neko vreme bilo na pauzi.

- Očigledno nešto mora da se promeni, ali kada Met počne da daje Benu savete, on totalno eksplodira. Čini se da se istorija ponavlja, jer su pre 20 godina prestali da razgovaraju iz potpuno istog razloga. Ali Met ne može da ćuti, čak i ako znači da će se udaljiti od Bena. Ne može da gleda svog prijatelja kako igra ovu "ulogu" sa Džej Lo, muka mu je od toga da vidi kako ona u njemu ubija svu muškost - rekao je izvor.

Dok se Aflek i Lopez pripremaju za razvod, ostaje da se vidi da li će taj razvod ponovo otvoriti vrata starog prijateljstva bena i Meta ili će ovo biti još jedna prekretnica u dugogodišnjoj sagi o prijateljstvu i ljubavi.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)