Zanimljivosti

UDALA SE TAMI, ŽENA TEŠKA 250 KILOGRAMA KOJA SNIMA KONTROVERZNI RIJALITI: Svi pričaju o izabraniku njenog srca! (FOTO/VIDEO)

Tami Slejton ima samo 35 godina, a zbog prekomerne težine i prtejedanja je u jednom trenutku čak prestala da diše, pa je morala na hitnu operaciju i ugrađena joj je cevčica u grlo.

22.11.2022 17:01

UDALA SE TAMI, ŽENA TEŠKA 250 KILOGRAMA KOJA SNIMA KONTROVERZNI RIJALITI: Svi pričaju o izabraniku njenog srca! (FOTO/VIDEO)
Profimedia

Rijaliti zvezda Tami Slejton (35), koja je popularnost stekla zajedno sa sestrom Ejmi u kontroverznom rijaliti programu "1000-lb Sisters", u kom je prikazan život sestara teških pola tone, udala se u rehabilitacionom centru u Ohaju, gde već mesecima pokušava da smrša.

Ona se na venčanju pojavila u beloj venčanici sa tijarom na glavi, dok je u rukama držala buket suncokreta.

Venčanje u Ohaju

Tami se udala za Kejleba Vilingema i to posle samo tri nedelje vereničkog staža. Par se upoznao u rehabilitacionom centru, a verili su se na parkingu.

- Svi ste me poznavali kao Tami Slejton, ali sada ćete me poznavati kao gospođu Tami Vilingem. Sada sam udata! - rekla je ona nakon venčanja.

Na ceremoniji prisustvovalo je svega 30 zvanica i to najbližih članova porodice, među kojima je bila i njena njena sestra Ejmi koja joj je bila najveća podrška.

Par se upoznao upravo na rehabilitaciji u Ohaju i ljubav je odmah planula, a mediji širom sveta pričaju o čoveku koji je uspeo da osvoji srce rijaliti zvezde. Njena porodica je presrećna zbog nje i Kejleba, posebno nakon njene teške veze sa Džerijem Sajksom koji je poznat kao "kralj debelih žena".

- Džeri nije bio dobar za Tami. Umesto da je podrži u teškoj borbi sa viškom kilograma on je podsticao da se hrani nezdravo, što je veoma loše uticalo na njeno zdravlje. Sad sa Kejlebom započinje novo životno poglavlje. Oni su jedno drugom ogromna podrška u borbi s viškom kilograma i nakon što napuste rehabilitacioni centar živeće zajedno u Taminom stanu u Kentakiju. Već uveliko planiraju i medeni mesec na Floridi - rekla je prijateljica rijaliti zvezde.  

Prestala da diše

Zbog prekomerne težine Tami je imala ozbiljnih zdravstvenih problema, a lekari su je upozori da ukoliko ne smrša može da umre u narednih pet godina. Nakon svakog neuspelog pokušaja da smrša ona je zapadala u depresiju, a utehu je tražila u hrani.

Jela je ogromne količine pice, pila gazirana pića i u jednom trenutku samo je prestala da diše. Lekari su je stavili u indukovanu komu kako bi sprečili oštećenje mozga, pa joj je urađena traheotomija (uvedena joj je cevčica u dušnik) kako bi mogla da diše. 

Letos je konačno otišla na rehabilitaciju u Ohajo gde je uspela da skine kilograme, tek toliko kako bi lekari bezbedno uradili barijatrijsku operaciju koja je imala krajem leta u Kentakiju. U pitanju je gastrični bajpas kako bi se digestativnom traktu pacijenta pomoglo da skine ekstremni višak kilograma. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tammy Slaton (@queentammy86)

Uspešan oporavak i ljubav

Kako je izvestio britanski San, operacija je prošla glatko.

- Bilo je malo zastrašujuće, ali se Tami brzo oporavila. U početku joj je bilo teško, ali svakim danom joj je bilo sve bolje i bolje. Konačno može da priča, čak i da stoji i da hoda. Na nagovor porodice vratila se u rehabilitacioni centar u Ohaju kako bi oni nadgledali njen dalji oporavak i da li se pridržava propisane dijete - rekao je za britanske medije izvor blizak Taminoj porodici.

Iako je u Ohaju trebalo da ostane svega dve nedelje Tami je produžila boravak što će se pokazati kao prekretnica za njen ljubavni život. Upoznala je Kejleba, zaljubila se i udala, što ranije nije mogla da zamisli ni u najluđim snovima.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)