Zanimljivosti

IZGUBILA BEBU, PA DOBILA BATINE: Rijaliti zvezda proživljava pakao

Čarli je prebio Loren po povratku sa sahrane zajedničke bebe koja je preminula 2 dana nakon rođenja, a rijaliti zvezda je sa teškim povredama lica završila je u bolnici

06.08.2022 11:00

IZGUBILA BEBU, PA DOBILA BATINE: Rijaliti zvezda proživljava pakao
Printscreen Instagram/@laurengoodger

Britanska rijaliti zvezda Loren Gudžer (35) preživljava pakao. Po povratku sa sahrane zajedničke bebe koja je preminula 2 dana nakon porođaja, zvezdu je krvnički pretukao njen partner i otac njene dece Čarli Druri (25). Loren je završila u bolnici sa teškim povredama lica, a Čarli je priveden u policiju. Incident se dogodio u njihovom domu. Par već ima jednogodišnju devojčicu Larosu.

Batine posle sahrane

Prema pisanju britanskog Sana, Čarli je prebio Loren nakon što su se vratili sa sahrane bebe. Kako tvrde prijatelji para, oni već duže vreme prolaze kroz tešku krizu koju je dodatno pogoršala smrt njihove bebe.

- Loren je na dnu, proživljava teške dane, nije pila nakon sahrane deteta i dala je sve od sebe da to izdrži. Ona već na dnu i nekako je postalo još gore – rekli su njeni prijatelji.

Nije poznato šta je prethodilo svađi koja se završila prebijanjem rijaliti zvezde koja je noć provela u bolnici.

Kako pišu britanski mediji, nakon poziva policiji da intervenišu zbog porodičnog nasilja oni su u 1 sat iza ponoći došli u dom rijaliti zvezde i pronašli je kako leži na podu sa teškim povredama lica. Ona je hitno prevezena u bolnicu, a njen partner je uhapšen, ali je nakon ispitivanja u policiji i plaćanja kaucije pušten kući u petak rano ujutru. Iz bolnice je otpuštena i Loren koja se posle nekoliko sati vratila u pratnji prijatelja zbog dodatnih analiza i snimanja na rendgenu. Ona je takođe bila u policiji gde je dala izjavu.

Prevare i gubitak bebe

Podsećamo, Loren je na Instagramu objavila da joj je preminula ćerka 2 dana nakon porođaja. U emotivnoj poruci koja je rasplakala njene fanove ona se oprostila od tek rođene bebe i priznala ovaj gubitak nikad neće preboleti.

Problemi između Loren i Čarlija tinjaju već duže vreme. Par se zvanično razveo prošle godine, ali su se ubrzo pomirili i saopštili da čekaju drugo dete. Nakon njihovog pomirenja, oglasila se Ejmi Gilber (24) koja je tvrdila da je provela strastveni vikend sa Čarlijem.

- Razmenjivali smo poruke nekoliko dana, a onda je me je on pozvao da dođem kod njega. Te noći smo imali seks, bilo je baš intenzivno i vrelo. Sutradan me je pozvao da se vidimo opet i ja sam prihvatila – ispričala je Ejmi.

Kako tvrdi ona, nije jedina njegova ljubavnica već na tom spisku ima popriličan broj žena. Loren nije komentarisala priče o Čerlijevim prevarama.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)