Zanimljivosti

Znamo šta je Kim radila leta 1996. godine: Nije krila da VOLI DA LIŽE! (FOTO)

Poznata starleta objavila fotografiju na kojoj ima 16 godina i čupava bezbrižno, bez trunke šminke i glamura liže sladoled! Fanovi u transu!

31.07.2022 13:30

Znamo šta je Kim radila leta 1996. godine: Nije krila da VOLI DA LIŽE! (FOTO)
Foto: Tanjug/AP

Najpoznatija svetska starleta Kim Kardašijan veoma vodi računa koje fotografije objavljuje na Instagramu. One su uglavnom isfiltrirane tako da se retko može provući neka da je oštro Kardašijankino oko nije dobro odabralo. Ona je tako svesno odlučila da objavi svoju fotografiju iz daleke `96. godine.

Kim je na njoj u čučećem položaju i uslikana je do struka, pa ne možemo tačno da vidimo kako je tada starleta izgledala. Ona je u klasičnoj beloj majici i sivom donjem delu trenerke, a roze džemperić je vezala oko struka i liže sladoled. Torba je pored nje, pa je očigledno da je na nekom aerodromu gde bezbrižno čupava uživa u letnjoj poslastici.

Kardašijanka je ovde imala tek 16 godina i nije ni slutila kolika će je planetarna slava kasnije zadesiti. Ona je potpuno bezbrižna, bez trunke šminke, a kosu je neobavezno vezala u polurep. Ne levoj ruci ima mali zlatni prsten. Fotografija je mogla da nosi i naziv "Doba nevinosti" jer koja bi se devojka od svega 16 godina mogla nadati da će do svoje 40. godine imati već 3 propala braka i slavu o kojoj je tada mogla samo da sanja.

- Leto `96. - kratko je napisla Kim.

Objava je za svega 2 dana dobila 2 miliona i 260.000 sviđanja, a usledilo je i blizu 8.000 komentra.

- Lolita -

- Slatkica -

- Izgledaš tako zanosno i sveže -

- Kim izgledaš divno, kao i uvek -

- Ovo je tvoja najbolja objava! -

- Kakva lepotica! -

- Sunašce -

Starleta je dan ranije postavila serijal od 10 fotografiju sa bakom kojoj je bio rođendan. Kim je na njoj bez šminke što joj nije svojstveno, a usledile su i fotografije iz njene prošlosti koje su fanovi jedva dočekali.

- Srećan 88. rođendan kraljici MJ! Bako mnogo te volim i toliko sam srećna što te imam da me paziš -

- Toliko ste divne obe -

- Odlična fotografija -

- Predivne -

- Vas dve ste definitivno plivale fontanom večne mladosti -

- Prelepe - bili su samo neki od blizu 9.000 komentara.

BONUS VIDEO:

Komentari. (0)