Odrasli "KO OVO PIJE, NEMA ALCHAJMEROVU BOLEST!" Prof. dr Vojislav Perišić razbija mit o napitku koji prati LOŠ GLAS, a Srbi ne mogu da zamisle dan bez njega 15:10
Odrasli ZBOG OVOGA NAM CREVA, MOZAK I SRCE RADE KAO AUTO U LERU: Prof. dr Vojislav Perišić upozorava na NAJVEĆU GREŠKU koju pravimo kad želimo da smršamo 08:30
Odrasli JEDNA NAMIRNICA JE SMRT ZA JETRU, a svi je jedemo svakodnevno! Čuveni gastroenterolog dr Perišić savetuje - ova vrsta sira obnavlja taj organ i poboljšava PROBAVU! 10:40
Odrasli ČUVENI GASTROENTEROLOG PROGOVORIO O STANJU JOKSIMOVIĆA: Podmukla bolest ga nije mimoišla, svojim obraćanjem rasplakao naciju - OVO mu je izazvalo krvarenje, a onda nešto još gore! 09:05
Odrasli KAKVE, BRE, TABLETE PROTIV BOLOVA, MOJA BABA JE PILA 2 KAŠIKE OVOGA SVAKI DAN I PUCALA OD ZDRAVLJA! Dr Vojislav Perišić otkrio ISTINU o jednom od najboljih boraca protiv upale! 14:05
Odrasli MA KAKVA TOPLA VODA I LIMUN, OVO JE PRAVA STVAR! Prof. dr Vojislav Perišić razbio mit u koji su se mnogi Srbi kleli 08:30
Odrasli PROF. DR DINO TARABAR ŠOKIRAO PODACIMA O DECI ROĐENOJ CARSKIM REZOM: Imaće veće zdravstvene komplikacije kasnije u životu 12:10
Odrasli POZNATI SRPSKI GASTROENTEROLOG UPOZORAVA: Ko ide u ovo vreme u toalet to je RAK - dr Doder otkriva jedan od mogućih znakova opake bolesti! 07:45
Odrasli "BOLJA JE I OD KOPRIVE, TO JE ČUDO BOŽIJE" Prof. dr Perišić objasnio šta rešava ZATVOR kao iz šale 09:31
Odrasli JA SAM GASTROENTEROLOG, AKO IGNORIŠETE OVAJ HRONIČNI PROBLEM, RIZIKUJETE ŽIVOT! Srbi misle da "nije ništa", posebno pazite tokom praznika 11:20
Odrasli ČUVENI DOKTOR PERIŠIĆ RAZOTKRIVA NAJVEĆU ZABLUDU O SODI BIKARBONI: Ovaj recept protiv mučnine i gorušice morate probati! 09:30
Odrasli DR VOJISLAV PERIŠIĆ OTKRIVA KAKO POSLE SLAVSKOG PREJEDANJA - samo OVO će vas rešiti nadutosti! 10:40