Zanimljivosti

STALA JE NA PUMPU DA NATOČI GORIVO: Kad je skinula kacigu muškarci su zanemeli i gledali je kao hipnotisani! (VIDEO)

Atraktivna crnka na motoru privukla je pažnju i na društvenim mrežama.

19.02.2024 19:30

STALA JE NA PUMPU DA NATOČI GORIVO: Kad je skinula kacigu muškarci su zanemeli i gledali je kao hipnotisani! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/fabybeltrao

Motoristi privlače veliku pažnju što zbog atraktivnog izgleda što zbog motora koji voze. Zvuk moćne mašine, oprema i sama njihova pojava ne ostavljaju nikoga ravnodušnim. A kad se za upravljačem nađe devojka obučena u tesni, crni komplet od lateksa nema ko je neće primetiti. 

Snimak koji se pojavio na društvenim mrežama privukao je veliku pažnju posebno pripadnika jačeg pola. 

shutterstock.com

Motoristi privlače pažnju gdegod se pojave

 

Na snmku se vidi kako na benzisku pumpu skreće atraktivan i moćan motor koji je upravljala devojka. Ona je stala da natoči gorivo i odmah privukla pažnju muškarca koji je radio na benziskoj pumpi. Obučena od glave do pete u crni komplet od lateksa koji je isticao njeno izvajano telo. Na nogama je imala crne čizme a na glavi kacigu.

U jednom trenutku je skinula kacigu ispod koje se pojavila prelepa devojka duge crne kose i muškarci su zanemeli. Radnih na pumpi hipnotisano je gledao u nju i nije mogao da skine pogled sa atraktivne crnke. 

Ovaj snimak privukao je veliku pažnju na društvenim mrežama, a mnogi su primetili da motor vozi u čizmama sa visokim potpeticama kako nisu najadekvatnija obuća za vožnju.

 

@fabybeltrao Gente recebi tantas mensagens sobre o vídeo TOP GUN 3 que resolvi voltar lá no posto e fazer outro video com todas as dicas que vcs me mandaram. Vejam aí se ficou bom e deixem suas opiniões, críticas ou elogios. Obrigada ❤️ #mulhergato #catwoman #bikergirl #motociclista #mulherdemoto #mulheremoto #mulhergato #mulhermaravilha #motociclista #bikergirl #mulhergato #catwoman #bikegirl #motociclista #empoderada #bikerchick #speed #musa #modelo #moto ♬ original sound - 80s movies

 

- Nisam siguran da su čizme najsigurnije.

- Prelepa mlada dama koja upravlja motorom...divno.

- Kada porastem želim da budem kao ona.

- Radnik na pumpi ne može da prestane da je gleda, kao da je hipnotisan.

- Lepotice, definitivno oduzimaš dah.

- Kakva moćna žena- bili su neki od komentara.

Fabi Beltrao kako se potpisuje na TikToku je inače iz Južne Amerike i vožnja motorom je njen omiljeni hobi. Njene objave su uglavnom vezane za ovu aktivnost i ona u njima pokazuje kako savladava najduže puteve i vožnje na motoru, čak i bolje od muškaraca.

U svojoj biografiji joj piše "žena mačka motorista" što dovoljno govori o njenom temperamentu i viđenju sebe. Kako je tek onda drugi vide...Ako je suditi po komentarima, mnogi bi želeli da ih ona provoza čak iako se plaše motora.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)