Zanimljivosti

MLADA PROZVALA UJAKE KOJI SU NAPRAVILI HAOS NA SVADBI: Gosti nisu mogli da dođu sebi od šoka! (VIDEO)

Dvojicu muškarca je na svadbi ponela atmosfera i piće, pa su napravili pravi šou.

16.02.2024 11:50

MLADA PROZVALA UJAKE KOJI SU NAPRAVILI HAOS NA SVADBI: Gosti nisu mogli da dođu sebi od šoka! (VIDEO)
Printscreen/https://www.tiktok.com/@meme.lenderrrr

Mladenci se za svadbu pripremaju barem godinu dana i svima je želja da proslava protekne u lepom raspoloženju, bez incidenata koji su mogući tamo gde se služi alkohol. Gosti, posebno oni koji pripadaju najbližoj porodici uvek su spremni da naprave posebnu zabavu kako bi uveličali veselje.

Shutterstock

Mladenci maštaju o najlepšoj svadbi koja će proteći u najboljem redu

 

Ipak, nekad je dobro držati stvari pod kontrolom. Jer, lako se omakne neki blam, neko pijanstvo, pa i trenutak da zaboravite nam kom ste mestu. Urnebesan snimak koji je podelila jedna mlada pokazao je upravo to, iako se iza svega toga krila dobra namera i malo zabave koja nije na odmet čak i kada ste u ozbiljnijim godinama. 

Na snimku su dva starija muškarca koja plešu na podijumu. U jednom trenutku je jedan od njih podigao rukama iznad glave onog drugog, neumorno plešući kao da iznad glave drži igračku, a ne odraslog muškarca. Gosti su u šoku posmatrali ovaj neobični ples, a među gostima je bilo i onih koji su se uplašili, strahujući da bi u nekom trenutku zabava mogla da pođe po zlu, te da muškarac koji  je bio u vazduhu završi na podu.

U opisu snimka je pisalo: "Kada ujaci popiju malo više na tvom venčanju".

Snimak je sakupio skoro pola miliona sviđanja, a ljudima nije bilo jasno kako su mladini ujaci ovo izveli.

 

 

- Ne, jer oni su ovo uvežbali.

- Ovo im sigurno nije prvi put.

- Jaooo.. Pa ovo je impresivno!

- Ma daaa, oni ovo rade otkako su bili deca.

- Ovo je epski - bili su neki od komentara.

Mnogi smatraju da su vratolomije i neverovatne veštine koje su pokazali ovi muškarci vredni divljenja i poštovanja. Među tiktokerima koji su komentarisali snimak bilo je i onih koji su se pitali da li su se mladini ujaci bavili nekim sportom zbog forme, koordinacije i ravnoteže koju su pokazali.

Iako je za mladu i neke zvanice na svadbi ovaj neuobičajeni ples bio pomalo "blamirajuće" iskustvo, većina se složila da su ovi ljudi napravili pravi šou za goste i mladence i da će se takvo venčanje zauvek pamtiti.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)