Zanimljivosti

U TRENUTKU JE SVE BILO UNIŠTENO: Devojka je nepromišljenim potezom dovela sebe u opasnost (VIDEO)

Gore od svega je bio izbor obuće na njenim nogama.

15.02.2024 15:50

U TRENUTKU JE SVE BILO UNIŠTENO: Devojka je nepromišljenim potezom dovela sebe u opasnost (VIDEO)
Printscreen/TikTok/melody.clt

Lepa obuća je ženama posebno važna jer često "zaokružuje" njihov autfit. U skladu sa stajlingom koji imaju, često usklade i neke neobične cipele ili čizme kako bi on bio što upečatljiviji.

Posebnu pažnju poslednjih godina privlače papuče od izvrnute kože koje devojke rado nose, međutim, čini se da one nisu za sve prilike. Iako je ta obuća namenjena isključivo za suvo vreme jedna devojka ih je imala na nogama dok je prelazila na drugu stranu obale blizu grada. Spuštajući se niz stepenice zapljusnuo je talas koji je naišao sa strane.

Shutterstok

Lepa obuća je nešto što je damama izuzetno važno kda je stajling u pitanju

Kada je zakoračila na prvu stepenicu talas koji je naišao joj je bukvalno namočio papuče na nogama, a ona je ostala tu bukvalno kao "ukopana". Njena drugarica je usnimila ceo prizor koji se odvijao pred njenim očima te počela da se smeje ovoj situaciji jer je na licu drugarice videla razočarenje zbog upropašćenih papuča.

Iako je tiktokerki ova scena bila izuzetno zabavna, mnogima je na društvenoj mreži bilo žao nje i čuvenih UGG papuča.

@melody.clt Elle s’est dit « hassoul l’eau est bonne » 🤷🏻‍♀️ #humor #marseille #rire #fypシ #blond #ugg #vague ♬ son original - Melody

- Oh neee...ugg papuče..

- Ugg se mogu zameniti, sva sreća nije umočila torbu.

- To su najskuplje papuče za mene..

- Imala je previše vremena da odreaguje.

- Taj smeh- bili su neki od komentara

Mnogi su okarakterisali ovu situaciju kao izuzetno zabavnu i da su devojke svojim smehom bukvalno zarazile sve, jer kako su rekli sreća je "zarazna". Iako su po mnogima ove papuče skupe i zaista je prava šteta upropastiti ih na tako nemaran način, većina je rekla da zabave nije manjkalo i da su makar imale lep dan koji su provele u smehu i sreći.

Ove papuče su inače poznate među mlađim generacijama, mada ih nose i starije. Karakteristične su po ležernom stilu jer izgledaju poput zepa koje mnoge dame nose zajedno sa bademantilom u kućnoj varijanti.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)