Zanimljivosti

OVAKO ZAPRAVO IZGLEDA ŽIVOT ŽENA NA FARMI: Otkrila je surovu istinu, a jedna se tiče i bračnog života (FOTO+VIDEO)

Kejti Glison je Tiktokerka i uzorna farmerova supruga, koja daje drugu sliku o životu o kom mnogi maštaju.

15.02.2024 15:10

OVAKO ZAPRAVO IZGLEDA ŽIVOT ŽENA NA FARMI: Otkrila je surovu istinu, a jedna se tiče i bračnog života (FOTO+VIDEO)
Tiktok-katieinthecountry

Mnogi sanjaju o životu na selu kao o idiličnom begu iz gradske vreve. Međutim, irska influenserka otkriva da je stvarnost života na farmi daleko od zamišljene idile. Kejti Glison je Tiktokerka prepoznatljiva po svojoj humorističnoj noti kojom osvetljava tamnije strane života na farmi. Na videu koji je pregledalo više od 186.000 ljudi, ova farmerova supruga otkriva da su njeni dani ispunjeni neočekivanim izazovima.

Jedna od njenih žalbi je konstantno kašnjenje njenog supruga, koji se često zadrži napolju zbog brige o novim mladuncima, bolesnim kravama i pokvarenim traktorima. 

- Mi smo žene farmera... ako dobijemo poruku da će suprug kasniti 10 minuta, znamo da to znači bar sat vremena - našalila se Kejti, a o njoj je pisao i San.

@katieinthecountry

Jumping on this trend for the farmer wives 😁🙌🐄🤣

♬ original sound - Katieinthecountry

Njeni izazovi života na farmi ne prestaju ni noću. Ona je podelila da je navikla da se budi sama, jer njen suprug često “nestaje” noću zbog hitnih situacija na farmi. 

- Mi smo žene farmera... naravno, potpuno je normalno probuditi se usred noći i shvatiti da vam je muža nestao - dodala je ona.

Čak i obična kupovina namirnica postaje prava avantura za ovu zauzetu mamu. Kejti objašnjava da često mora da svrati kod veterinara pre nego što stigne do prodavnice. Osim što pruža uvid u svoj svakodnevni život na farmi, Glisonova koristi trend da se osveti stereotipima o ulozi žena na selu. Pokazujući koliko je naporno raditi na farmi, ona naglašava da su žene farmera mnogo više od "pomagačica" i domaćica.

- Mi smo žene farmera, naravno da pravimo vredan doprinos vođenju naše porodične farme, ali društvo nam samo kaže da smo “super žene” zato što “pomažemo” - dodala je ona.

@katieinthecountry Life in plastics, it's fantastic! 🤣 but what an adventure! Being a woman, a mother, and a wife in Ag means you have to be a Jack of all trades and, more often than not, a master of none but you get the job adequately done 😉 😅 #womeninag #farmlifebestlife #farmerswifefarmerslife ♬ original sound - Katieinthecountry

Iako život na farmi može izgledati idilično, Kejti nas podseća da je realnost često drugačija od snova. Ona otkriva da su u pozadini slika zelenih polja i zadovoljnih životinja, često skriveni nepredviđeni izazovi i naporan rad, ali i snaga i izdržljivost žena koje stoje uz svoje supružnike farmere. Mnoge žene na društvenim mrežama su se složile sa njom.

- Kad nas opišu kao “deo pomoći”, to me uvek nervira.

- Zaboravila si da spomeneš kako možeš rezervisati odmor samo u retkim terminima, kada nije sezona.

- Uopšte nema odmora, a na roditeljske sastankei predstave uvek ideš sama.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)