Zanimljivosti

SEOSKA DEVOJKA OČARALA MUŠKARCE ŠIROM SVETA: Pokazala kako ume jednu stvar, koju retko koja žena radi! (VIDEO)

Za mladu Niki Nejsler kažu da nikako nije poput svojih vršnjakinja.

31.01.2023 14:01

SEOSKA DEVOJKA OČARALA MUŠKARCE ŠIROM SVETA: Pokazala kako ume jednu stvar, koju retko koja žena radi! (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/nikki.neisler

Niki Nejsler je devojka koja svoje slobodno vreme ne provodi u izlascima i po klubovima, poput svojih vršnjakinja, jer ona živi i radi na jednoj seoskoj farmi. Takav način života od te mlade Amerikanke zahteva radnu disciplinu i poznavanje veština koje su, mnogi bi rekli, svojstvene muškarcima

Niki tako vozi traktor i obavlja sve poslove na farmi, ali ono što je interesantno jeste da je uvek tip-top sređena i vedrog duha. U jednoj od svojih objava na TikToku ona se pohvalila kako čisti traktor, zbog čega je mnogo muškaraca bilo oduševljeno, pa su joj predložili da joj se pridruže.

Nejslerova je objavila snimak kako posvećeno čisti mašinu za obradu zemlje i glanca vetrobransko staklo, dok je na sebi imala samo majicu na bretele i farmerke s niskim strukom. Imidž je upotpunila kačketom i velikim kaišem. Raspustila je svoju dugu plavu kosu i nanela svednu šminku koja je podrazumevala samo malo maskare i pudera. 

Printscreen/Tiktok/nikki.neisler

Niki Nejsler je pomutila razum mnogim pripadnicima jačeg pola 

Odlično se snašla u čišćenju traktora, a u opisu objave je istakla: "Umalo nisam stradala i smejem se zbog toga". Aludirala je na činjenicu da se tokom brisanja mašine okliznula i jedva zadržala da ne padne. 

Ona je poprskala šoferšajbnu sredstvom za čišćenje i brzo ubrusom prebrisala staklo. Na to mnogi nisu ostali ravnodušni. 

- Ja ću biti tvoj kauboj -

- Dođi i očisti i moje prozore dok si tu -

- Definitivno devojka iz mojih snova -

- Tako si lepa i moćna -

- Ja ću očistiti tvoje prozore za tebe - komentarisali su muškarci.

Neki od korisnika mreže su se raspitivali za sredstvo i šalili se kako čekaju kišu da ona spere njihove prozore. Većina je pohvalila devojku i njen predani rad na farmi, primetivši kako nije poput svojih vršnjakinja.

Inače, pored svakodnevnih obaveza koji se tiču farme, Niki stiže da poseti teretanu i da slobodno vreme provodi sa svojim ljubimcem i dragim ljudima. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)