Tetka Saveta

EVO KAKO DA OBUĆA NE PROKLIZA NA LEDU: Majka je podelila genijalan savet koji vas ne košta ni dinara (VIDEO)

Nije lepo, ali je korisno.

16.01.2024 14:02

EVO KAKO DA OBUĆA NE PROKLIZA NA LEDU: Majka je podelila genijalan savet koji vas ne košta ni dinara (VIDEO)
shutterstock.com

Sa dolaskom hladnijih temperatura, površine često postaju ledene, čineći ih klizavim i opasnim za pešake. Želeli to da priznamo ili ne, tek svi smo podložni neprijatnim i dramatičnim padovima kada se pojave mraz i led, pa se isplati biti pripremljen. Srećom, jedna žena je podelila svoj "najbolji trik" za izbegavanje klizanja na ledenim putevima i trotoarima i ne morate ulagati u skupu opremu. Jedna majka na TikToku podelila je trik koji je postao viralan, prikupivši više od 1,8 miliona pregleda.

pexels.com

Zimske čarolije nekada mogu doneti i brojne probleme

Dok je pretraživala dno svojih fioka, izvukla je dva para čarapa i upotrebio ih u svom genijalnom triku. Stavljanjem čarapa preko cipela radi povećanja trakcije, žena je bila oduševljena svojim naporima jer je bila spremna da se suoči sa ledenim površinama bez straha od klizanja. U opisu viralnog videa, Mel je, kako prenosi Miror, napisala: "Najbolji i najneophodniji trik po mom mišljenju... Čarape nošene preko cipela da se izbegne klizanje na ledu. Kasnije mi zahvalite".

 

@mels_family_life BEST (most needed) HACK atm in my opinion… socks worn over your shoes - to avoid slipping on the ice. Thank me later 😉 #hackoftheday #hackoftheweek #snowuk2022 #mumsoftiktok #ukmumlife #fyp #besthacksontiktok #foryoupage #scottishtiktok ♬ original sound - @mels_family_life

 

Korisnici TikToka su se sjatili da izraze svoje oduševljenje ovim zanimljivim trikom i izrazili želju da ga isprobaju.

- Uvek sam ovo radila. Možda privlačim poglede, ali bar ne padam.

- Živim u Škotskoj i stalno klizam, tako da ću definitivno probati ovo. Hvala ti.  

- Ja ovo radim! Hvala ti! Nedavno sam kliznula i slomila lakat, tako da se užasno plašim ponovnog pada. Ovo će mi mnogo pomoći.

- Nema šanse da bih ovako izašao - samo su neki od komentara ispod ovog viralnog videa.

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)