Kuce

RAZJAREN KOMŠIJSKI PAS ZALETEO SE NA MALIŠANA, usledila je reakcija njegovog mešanca o kojoj svi pričaju! (VIDEO)

Zastrašujući incident se dogodio u Južnoj Floridi a sve su zabeležile sigurnosne kamere. O reakciji psa svi govore.

17.11.2022 18:05

RAZJAREN KOMŠIJSKI PAS ZALETEO SE NA MALIŠANA, usledila je reakcija njegovog mešanca o kojoj svi pričaju! (VIDEO)
Foto: Shutterstock

Mešanac ovčara po imenu Tank postao je heroj porodice u kojoj živi kao kućni ljubimac. On je u herojskom činu spasao svog malog vlasnika od napada razjarenog komšijskog psa.

Zastrašujući incident dogodio se u u Južnoj Floridi, a sve su snimile sigurnosne kamere na kući, pa je vlasnik psa i otac dečaka snimak postavio na društvene mreže. Vrlo brzo ovaj video postao je viralan i pregledan je više od 20 miliona puta. 

Telom zaštitio dete

Sve je počelo bezaleno igrom šestogodišnjeg dečaka sa Tankom koji je u porodicu došao kao štene, a kupili su ga za 300 dolara preko Fejsbuka. Oni su se igrali na travnjaku ispred svoje kuće kad se iznenada pojavio pobesneli komšijski pas koji je pobegao iz svog dvorišta i odmah je nasrnuo na dečaka. 

U tom trenutku Tank je herojski skočio u zaštitu svog malog vlasnika. Oborio ga je na zemlju kako bi ga zaštitio svojim telom i bez oklevanja jurnuo na komšijskog psa.

Na snimku koji je otac dečaka postavio na Tik Toku vidi se Tank koji kidisao na komšijskog psa ne dozvoljavajući mu ni da priđe dečaku. Sve je videla dečakova majka koja je istrčala iz kuće i kojoj je uplakani dečak potrčao u naručje dok je komšija pokušao da razdvoji zavađene pse i svog vrati kući.

Kako je objasnila dečakova majka, njihov ljubimac nije izdresiran niti obučen već je instiktivno skočio da zaštiti svog malog gospodara.

- Pas našeg komšije nasrnuo je na mog sina, ali ga je moj Tanki spasao da ne bude povređen. On nije obučen pas, to je bio čist instikt i njegova želja da zaštiti našeg sina - napisla je ona.

Dečakov otac kazao je da imaju još jednog psa rase pit bul koji je takođe jurnuo na napadača kako bi zaštitio njihovog sina. 

- Tank je dobar dečko, legenda. I naš drugi pas je spremno skočio da zaštiti našeg sina iako je Tank sve držao pod kontrolom - napisao je on.

Na zahtev pratilaca on je objavio još jedan snimak psa heroja kako je rastao i uživao u njihovom domu i koliko je vezan za njihovog sina.

 

 

Nagrada za psa 

Usledili su brojni komentari ali i predlozi kako da se vlasnici oduže Tanku za njegov herojski čin.
"Počastite ga sa ogromnom kosti, kupite mu odrezak on zaslužuje poslasticu. Dobar dečko"
"To je sjajan pas. Hvala bogu da dete nije povređeno, mora da je bio zastrašujući momenat za njegovu majku. Ne razume tog komšiju ako ne možeš da kontrolišeš svog psa drži ga na lancu"
"On je sjajan pas. On je upravo ono što želite od svog ljubimca da zaštiti vašu porodicu",  bili su samo neki od komentara na herojski čin neustrašivog Tanka.     

BONUS VIDEO:

Komentari (0)