Sex

NIJE PROSTITUTKA: Muž zamera ženi što je ostarela i nije kao prodavačica ljubavi!

Ova žena posle više od decenije braka doživela je da je suprug vara sa prostitutkama, a potom ostavi i okrivi pošto je po njegovim rečima "matora, neprivlačna i beskorisna"!

05.09.2022 22:30

NIJE PROSTITUTKA: Muž zamera ženi što je ostarela i nije kao prodavačica ljubavi!
shutterstock.com

Neminovno je da poneki brak pre ili kasnije upadne u monotoniju. Upravo to se dogodilo i ženi od 44 godine čiji je suprug svega godinu dana stariji. Oni su zajedno već 15 godina, od čega su u braku 12. Njih dvoje imaju i ćerku koja ima 11 godina.

Ova žena je primetila da, iako je punu deceniju sve bilo u redu, poslednjih godina stvari nisu ni nalik prethodnim. Jedna situacija kod supruga ju je ipak dokrajčila pa je odlučila da se putem interneta posavetuje u vezi sa tim.

Foto: Shutterstock

Kada brak više ne funkcioniše

- Pre 3 godine suprug mi je odjednom rekao da me i dalje voli, ali da nimalo nije zaljubljen kao što je bio tokom prvih godina. Bila sam očajna, ali sam pokušavala na sve načine da naš brak uspe. I pored svog mog truda on je ipak rešio da napusti ćerku i mene i to me je slomilo - započela je žena priču, a preneo The Sun.

- Posle godinu dana švrljanja me je pak zvao i rekao kako je veoma pogrešio. Primila sam ga nazad u kuću i u život. Tih godinu dana je bar na 1. pogled sve bilo kao ranije, a onda mi je ponovo rekao da ne može više da bude sa mnom. Obrazložio je da me gleda isključivo kao sestru i da mu više nisam privlačna -

shutterstock.com

Odlučio da se razvede pošto je gleda kao sestru

- Kada sam sređivala kuću, njegov računar je bio upaljen, pa sam bacila pogled na njegovu prepusku. Užasnuta sam bila! Mnogo pre nego što mi je rekao da ponovo želi razvod, dopisivao se sa brojnim ženama. Među nijma je bilo i onih koje rade poslovnu pratnju. Moj suprug, sa kojim sam provela tolike godine, je do detalja objašnjavao prostitutkama šta sve želi da im radi u seksu u zamenu za novac -

- To me je proganjalo iz dana u dan. Najzad sam smogla snage i suočila se sa njim. Odgovorio mi je da sam ja kriva što je on tražio usluge prostitutki! Rekao je da sam poružnela, ostarila, da izgledam nepoželjno i beskorisno -

shutterstock.com

Ženu okrivio za svoj odlazak prostitutkama!

- Rešila sam da se razvedem od njega po svaku cenu i želim da ga izbrišem iz svog života! Međutim, izgleda da i on želi da se razvede, ali se nada da ćemo ostati prijatelji i nakon razvoda. Kako da mu kažem da mu dopuštam da bude u mom životu isključivo radi naše ćerke, a najmanje što želim je da ostanem prijatelj sa njim? - pitala je ražalošćena supruga.

Komentari su bili sledeći.

- Vaš suprug je emotivno nezreo, detinjast, narcisoidan i egocentrik! Nikako ne treba da ostanete prijatelj sa njim! Saopštite mu sve što želite i svedite odnos na minimum -

Pixabay

Posle razvoda nema prijateljstva sa bivšim

- Nadam se da shvatate da pošto ste ga uhvatili na delu, njegov odgovor je bio osmišljen da Vas zaboli -

- Ne dugujete mu ništa! Nemate nikakvu obavezu da ostanete sa njim u prijateljskim odnosima - bile su samo neke od reakcija.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)