Roditeljstvo

Ima 48 dece, ali NE MOŽE DA NAĐE DEVOJKU! Evo zašto (FOTO)

Kajli Gordi je donator sperme koji svoje usluge donira direktno ženama, u čašici i bez fizičkog kontakta, a sve kako bi sva ta deca jednoga dana mogla da ga upoznaju ukoliko žele.

13.08.2022 20:00

Ima 48 dece, ali NE MOŽE DA NAĐE DEVOJKU! Evo zašto (FOTO)
printscreen/facebook.com - Kyle Gordy

Kajli Gordi (31) je Amerikanac iz Los Anđelesa koji se bavi netipičnim zanimanjem. On je donator sperme svim ženama kojima je to neophodno. Budući da bi retko koja dama pristala da bude sa momkom koji ima takav posao, Kajli se suočava sa činjenicom da nikako ne uspeva da nađe devojku.

Njegov posao se razlikuje od prosečnih tog tipa zato što on svoje ulsuge nudi potpuno besplatno, a reklamira se putem društvenih mreža. Žene tako dolaze kod njega umesto u baku sperme. 

 

 

Kajli objašnjava kako neki ljudi ne žele da idu u banku sperme budući da su tamo donatori anonimni. To znači da novopečeni roditelji ne znaju ništa o osobi čije će gene njihova deca nositi. Upravo to je razlog zašto se mnogi parovi obraćaju direktno njemu da bi ga i upoznali. 

Za poslednjih 10 godina žene koje su ostale trudne njegovim “poklonom” dobile su ukupno 48 dece, i još 10 ih je na putu da se rode. 

- Devojku nisam imao već 10 godina. Ženama uvek pre svega kažem šta radim i u tom trenutku postanu nezainteresovane. Kažu mi da razumeju da želim da pomognem drugima, ali da ne žele nekog ko već ima toliko decu sa ostalim ženama

 

 

- Sve je počelo pre 8 godina kada mi se obratio jedan lezbijski par. Žene su želele da dobiju dete, ali ih je brinulo da odu u banku sperme budući da u tom slučaju neće znati ništa o ocu deteta koje bi jedna žena nosila. Tada sam im rekao da ću biti srećan da im ja doniram spermu, a i dete bi me moglo upoznati kad god poželi jednoga dana -

Kajli im je dao poklončić u čašici, a 2 nedelje kasnije mu se javila jedna od te 2 žene i saopštila da je trudna i da očekuje njegovo dete. Vest se brzo proširila i Kajli je počeo dobijati sve više ovakvih ponuda, mahom onlajn. 

Ovaj mladić je prošao genetsko testiranje, testiranje na polne bolesti kao i analizu sperme. On takođe ne pije alkohol i trudi se da što više jede upravo organsku hranu kako bi bio siguran da je njegova sperma u dobrom stanju. Kajli većinu dana sedi, a pošto smatra da sedenje ubija spermatozoide, on se trudi da ih ishranom ojača. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kyle Gordy (@kylegordy1234)

 

- Moj posao nosi i određeni rizik. Ni sa jednom ženom se nisam pravno dogovorio i sve je na dobrovoljnoj bazi. Međutim, nije isključena mogućnost da mi neka od svih tih žena jednog dana traži alimentaciju za dete -

Kajli objašnjava da ga sve više prijatelja savetujue da to prestane da radi i da se najzad oženi i zajedno sa suprugom odgaja svoju decu. On im na to odgovara da je to logično razmišljanje kome i on teži, ali i da je svim tim ostalim ženama neophodna njegova pomoć. Zbog svega na kraju trpi njegov privatni život.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)