Sex

PREVARILA GA SA 26 MUŠKARACA PRE BRAKA: Kad je muž to saznao, postavio joj je neverovatan zahtev (FOTO)

Povređeni suprug je 18 godina živeo u zabludi, sad planira da osvetu servira hladnu.

27.02.2024 21:52

PREVARILA GA SA 26 MUŠKARACA PRE BRAKA: Kad je muž to saznao, postavio joj je neverovatan zahtev (FOTO)
Shutterstock

Prevara je uvek teška za prihvatanje, a jednom izgubljeno poverenje teško se obnavlja. Jedan muškarac zaljubio se još u srednjoj školi u ženu sa kojom je 18 godina u braku, a za koju je mislio da joj je prvi i jedini muškarac sa kojim je bila. Njih dvoje su dobili i dvoje dece od 12 i 15 godina. Međutim, posle nepune dve decenije istina je isplivala na videlo. Par je bio na zabavi sa zajedničkim prijateljima, kada je jedan od njih pod dejstvom alkohola počeo da se priseća burnih fakultetskih dana. 

- Jedan od njenih prijatelja otkrio je da je moja žena bila “divlja” na koledžu, pomenuo je brojne muškarce sa kojima se viđala, imena su se smenjivala da nisam mogao da ih popamtim sve. Kada sam pogledao svoju ženu, njeno lice je bilo bledo i oštro je pogledala svoju prijateljicu. Odlučio sam da ne pravim veliku scenu na zabavi ili u vožnji kući, ali ona je znala da nešto nije u redu - započinje on svoju priču, a o tome je pisao i Miror.

shutterstock.com

Večera sa prijateljima koja se "otela kontroli"

Njen suprug nije želeo da pravi scenu pred prijateljima. Međutim, kada su se vratili kući, suočio ju je sa istinom.

- Priznala je da je tokom studija stalno išla u klubove i da je to dovelo do toga da je imala nekoliko veza, pa čak i nekoliko redovnih afera sa „prijateljima sa beneficijama“, ali je tvrdila da je tada bila nezrela i da joj ne treba zameriti. U tom trenutku sam se uplašio da ću učiniti nešto zbog čega ću se pokajati, pa sam odmah izašao iz kuće i prenoćio u hotelu. Kroz sve to, ona je ostala pri svom mišljenju da to „nije velika stvar“ i da su stvari drugačije sada, kada smo u braku. Za mene se ne razlikuju. Činjenica da smo u braku 18 godina apsolutno ne utiče na činjenicu da me je ona godinama varala. Sve ovo vreme sam mislio da delimo nešto posebno, da smo jedno drugom prvi i jedini, ali sve je to bila laž. Na kraju mi je priznala da je spavala sa 26 muškaraca. Nakon što sam dobro razmislio, rekao sam joj je da bih voleo da se pomirimo, ali da moram da spavam sa 26 različitih žena, a to je uslov o kojem se ne može pregovarati. Ona plače i moli me danima, ali rešio sam to da uradim - zaključio je on.

shutterstock.com

Postavio joj ultimatum

Njegov post na Redditu izazvao je pomešane reakcije. 

- Od intimnih odnosa sa tim ženama nećeš se osećati bolje. Ili joj oprosti i pusti to ili se razvedi.

- Nema potrebe da tako uzvraćaš. Osim toga, to je bilo davno pre vašeg braka. Nije te prevarila u braku.

- Oboje ste nezreli. Ona koja je spavala sa blizu 30 muškaraca tokom nekoliko godina studija i ti koji želiš u ovim godinama i sa dvoje dece da to ponoviš... Kad ćeš da odrasteš? - bili su neki od komentara ispod objave ovog muškarca.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)