Sex

DANJU UČITELJICA U ŠKOLI, NOĆU ZVEZDA ZA ODRASLE: Skandal je usledio kad je razotkrivena, tad je donela odluku koja joj je promenila život! (FOTO+VIDEO)

Jedno vreme vodila je dvostruki život, a onda je odlučila da napusti posao.

26.11.2023 22:00

DANJU UČITELJICA U ŠKOLI, NOĆU ZVEZDA ZA ODRASLE: Skandal je usledio kad je razotkrivena, tad je donela odluku koja joj je promenila život! (FOTO+VIDEO)
Profimedia

Pre tri godine učiteljica Ani Doson živela je „od plate do plate“, pokušavajući da pronađe izlazi iz finansijskih poteškoća. Kad je videla da njene vršnjakinje zarađuju velike sume novca kreirajući sadržaj na platformi za odrasle, odlučila je da se i sama okuša u tome, pa je počela da objavljuje svoje fotografije u bikiniju.

U roku od dva meseca zaradila je ozbiljnu svotu novca – oko 20.000 dolara, što joj je dalo „vetar u leđa“ da nastavi da kreira sadržaj za platformu Onlifans, piše Dejli mejl.

Ipak, njena radost nije bila dugog veka: ubrzo je dobila pismo od prosvetne komisije u kom je bilo navedeno da će dobiti ukor zbog eksplicitnog sadržaja koji deli na mreži. Naime, direktorka škole u kojoj radi dobila je anonimni mejl u kom je navedeno da Ani deli fotografije neprimerenog sadržaja, te da zbog toga mora da bude sankcionisana.

- Osećala sam se zgroženo i zlostavljano, nisam mogla da verujem da je neko pronašao moje fotografije i prijavio me. Tresla sam se, jer nisam želela da me ispituje prosvetna komisija. Uz to, strahovala sam da ću biti tužena i osđena, te da ću morati da idem u zatvor. Dobila sam izveštaj na deset strana sa snimcima ekrana iz mojih postova, uključujući detalje mojih obnaženih snimaka na kojima se vide moje grudi i vagina – ispričala je Ani.

Pred njom su bile dve mogućnosti – da prihvati ukor ili da ide na ispitivanje.

Tvrdi da je odabrala posao učiteljice jer je, tvrdi, "htela da napravi razliku u životima dece", ali da su se dugi časovi u školi i previše obaveza koje je imala kao učiteljica loše odrazili na njeno zdravlje. U jednom trenutku je završila na bolovanju, a onda je donela odluku koja će joj promeniti život – dala je otkaz i nastavila da kreira sadržaj za Onlifans.

I dok je nekada jedva preživljavala, danas tvrdi da zarađuje oko 50.000 dolara mesečno.

 

 

- Odlukao davanju otkaza u školi jeste bila krupna i teška, ali će se ispostaviti da je to ujedno bila i najbolja odluka koju sam donela. Sada sam mnogo srećnija i ne moram da ustajem rano ujutro iz kreveta da bih išla na posao. Uživam u onom što radim i moj trud se konačno isplatio. Kad vidim koliko zarađujem, veoma sam zahvalna. Tužno je kad ljudi moraju da rade od jutra do sutra da bi mogli makar pristojno da žive. Moj život se konačno promenio na bolje. Konačno sam slobodna – kaže Ani.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)