Sex

MOJA SUPRUGA VIŠE NE ŽELI DA IMA ODNOSE SA MNOM: Otkad je unela taj predmet u kuću, više nije ista žena!

Čovek je očajan zbog promene koja je usledila posle 6 godina veze, pa je zatražio savet na mreži.

03.03.2023 22:01

MOJA SUPRUGA VIŠE NE ŽELI DA IMA ODNOSE SA MNOM: Otkad je unela taj predmet u kuću, više nije ista žena!
shutterstock.com

Pojedini parovi koji su dugo godina u vezi ili braku mogu da primete da im je seksualni život postao monoton. Ne mora nužno da znači da se oba partnera osećaju kao da im je dosadila standardna seksualna rutina, ali nije neobično da do zatišja i te kako može da dođe. Jedan par je tako već 6 godina zajedno, od kojih su poslednje 3 u braku. Muškarac ima 36 godina, dok njegova supruga ima 32 i po njegovim rečima oni su savršeno dobro seksualno funkcionisali sve dok jedna stvar nije zapretila da konkretno njemu ugrozi zadovoljstvo u krevetu.

- Oduvek sam smatrao da imamo veoma kvalitetan seksualni život. Vodili bi ljubav više puta u toku nedelje. Uvek sam mislio da je moja supruga zadovoljna, ali nikada nisam znao da li ona uopšte doživljava orgazam. Uvek je bila tiha, a ja se nisam usuđivao da pitam. Posle seksa uvek bi se samo okrenula i zaspala. Mislio sam da je sve u savršenom redu, pošto bi za jedno dve večeri imali ponovo odnose - započinje priču taj muškarac, a prenosi San.

shutterstock.com

Punih 6 godina je sve bilo u redu u krevetu, a onda je krenula kriza

Njegova žena je jedne večeri otišla kod prijateljice na "se*si veče" koje je uključivalo "promociju" seksualnih igračaka. 

- Zapanjilo me je što je uopšte pristala da ode na neki takav događaj, oduvek sam smatrao da je ona pomalo tradicionalna. Posle večeri vratila se kući sa vibratorom i u početku mi je bilo smešno, međutim, izgleda da je ona veoma brzo našla njegovu svrhu. Otad me izbegava u se*su, očigledno se zadovolji vibratorom koji me je totalno zamenio u krevetu. Jasno mi je da me ne vara, ali otkad je vibrator ušao u naš dom na vrata, naš se*sualni život je izašao kroz prozor, očajan sam, ne znam šta da radim - zavapio je taj čovek.

shutterstock.com

Muža zamenila vibratorom zbog čega je on očajan 

Usledili su mnogobrojni saveti koje je dobio na mreži.

- Nije nužno da vaša žena doživljava orgazme prilikom seksa sa vama. Moguće je da je tek uz vibrator otrila kako da dostigne vrhunac. Savet je da je otvoreno pitate da vam pokaže kako koristi vibrator kako biste se i vi tako ponašali -

- Očigledno je da vašoj supruzi treba ručna stimulacija, koja joj ne omogućava čista penetracija, potrudite se da otkrijete koja -

- Jeste deprimirajuće kada znate da je vibrator bolji za vašu suprugu od vas, ali potrudite se za početak da uključite i vibrator u zajednički se*sualni odnos - samo su neki od saveta. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)