Sex

SAZNAO JE DA GA ŽENA VARA PONOVO, a onda je u njenoj torbi otkrio nešto što ga je potpuno porazilo! Nije verovao da je na to sposobna!

Očajni muškarac otkrio je da to nije prvi put da je njegova partnerka imala vanbračne avanture i već je prelazio preko njenih prevara i ranije, ali ono što je sad uradila prevazišlo je sve mere.

26.02.2023 16:00

SAZNAO JE DA GA ŽENA VARA PONOVO, a onda je u njenoj torbi otkrio nešto što ga je potpuno porazilo! Nije verovao da je na to sposobna!
shutterstock.com

Jedan Britanac (38) saznao je da ga supruga vara na prilično neobičan način. Već dugo vremena mučile su ga sumnje da mu je neverna jer je vanbračne avanture imala i ranije, a on je preko svega prelazio. Ovog puta, kako je rekao, njena prevara ga je potpuno uništila. Očajan, zatražio je savet od bračnog terapeuta jer ne može sam da se nosi sa gorkim saznanjem da je prevaren.

shutterstock.com

Varala ga je gde god je stigla, najčešće s nepoznatim muškarcima 

"Očajan sam"

Prema njegovim rečima, u braku su devet godina i imaju šestogodišnjeg sina. Četiri godine ranije ona mu je priznala da ga je varala i da je imala usputne avanture sa nepoznatim muškarcima kad bi uveče izašla sa drugaricama.

- Svađali smo se, molila me je za oproštaj, zaklinjala se da nikad više to neće uraditi… Ja sam odlučio da joj dam još jednu šansu jer mi je bila nepodnošljiva ideja da ostanem bez nje i razorim naš brak i porodicu – iskren je bio muškarac.

Kako je priznao, stalno je pronalazio izgovore za njeno ponašanje i verovao je da će se promeniti.  

- Ona je imala užasno detinjstvo bez ikakve pažnje roditelja i u tim usputnim avanturama zapravo je tražila ljubav koju nije imala kao dete. Bilo je to strašno vreme, ali uspeli smo nekako to da prebrodimo. Čak sam verovao da je to još više ojačalo našu ljubav i brak – rekao je Britanac.

A onda je usledio novi šok kad je nedavno saznao da ga opet vara.

- Ponašala se čudno, bila je ljuta, neraspoložena, hladna... Kad god bih je upitao šta joj je rekla je da nije ništa. Međutim, u mojoj glavi se pojavio crv sumnje. Jednog dana u kanti za đubre pronašao sam praznu ambalažu pilula za kontracepciju. Dok se tuširala pogledao sam u njenu torbu i otkrio do pola popijenu tablu pilula, nije se potrudila čak ni da ih sakrije. Bio sam šokiran zato što sam na njen nagovor uradio vazektomiju jer smo odlučili da više nemamo dece. To što pije antibebi pilule znači da je vanbračna veza sa drugim muškarcem ozbiljna. Potpuno sam slomljen, očajan i uništen – iskren je bio on.

shutterstock.com

Za brak je potrebno međusobno poverenje koje je žena uništila

Odgovor terapeuta

Kako je rekla bračna terapuetkinja, više je nego jasno da njegova žena nema nameru da mu bude verna i da će se, vrlo verovatno, njene vanbračne avanture nastaviti.

- Jedno je kad se dogodi avantura, a nešto drugo kad je prevara konstantno prisutna u braku. Jasno je da ste se svim silama trudili da sačuvate vaš brak, ali da bi on opstao mora da postoji međusobno poverenja partnera koje ste vi izgubili. Zaslužujete mnogo bolju suprugu, kao i bolji život od ovog koji sad imate – rekla je ona.

Terapeutkinja ga je posavetovala da porazgovara sa nekim bliskim prijateljem ili rođakom od poverenja o svojoj situaciji, ali pre svega treba da priča sa svojom ženom.

- Recite joj šta ste otkrili i pitajte je zašto je to opet uradila. Ako ste voljni posle svega da ponovo pokušate da spasite svoj brak i porodicu, morate joj jasno i glasno staviti do znanja da je to poslednji put da prelazite preko njene prevare i da ćete se sledeći put sigurno razvesti. Molim vas razgovarajte sa nekim ko vas dobro poznaje da biste shvatili da li vredi da se borite za vaš brak ili ne – dodala je terapeutkinja.  

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Perica

27.02.2023 09:59

Pusti ravulju nek putuje...Ja sam tako uradio i nisam se pokajao.......

Miki

27.02.2023 11:57

Najlakše je razvesti se. Problem je što se u brakorazvodnim parnicama rukovode nekim sociološkim teorijama po kojima dete MORA da pripadne majci, a uz to će ovja mučenik da ostane bez stana u koji će ona da privodi polusvet kome ona pripada. I po odluci Suda njene orgije će od alimentacije da plaća on. Jer zaboga on daje detetu za izdržavanje, a ne majci za kurvanje. Stop nasilju nad muškarcima!!!!