Sex

VEŽBAMA ČISTI MATERICU OD BIVŠEG: Ova devojka je objavila snimak rituala o kojem svi pričaju, a neke žene tvrde da deluje! (VIDEO)

Lakiša Korbet je žena koja nikako nije mogla da preboli bivšeg, da je na kraju pribegla potpuno suludim metodama kako bi obrisala svaki trag koji je podseća na njega.

21.12.2022 22:00

VEŽBAMA ČISTI MATERICU OD BIVŠEG: Ova devojka je objavila snimak rituala o kojem svi pričaju, a neke žene tvrde da deluje! (VIDEO)
TikTok-thefreedomfairy

Mnoge dame pate posle raskida veze i ne znaju kako da prebole bivšeg. Lakiša Korbet, je otišla još korak dalje. Ona je pre osam meseci raskinula sa dečkom, ali očigledano sve to vreme nije uspela da ga na pravi način "izbaci iz sebe". Budući da još uvek pati i da želi da oslobodi svoje telo bilo koje veze sa bivšim partnerom, ona je pribegla svojevrsnoj metodi "čišćenja materice". U njenom slučaju radi se o specifičnim vežbama joge kojima se navodno čisti ne samo duh, već i telo, a ovoga puta i materica.

Lakiša je, po svemu sudeći, veoma teško podnela raskid sa nekadašnjim partnerom, koji je na kraju rešio da njih dvoje ostanu samo u prijateljskoj zoni. Kako bi spremila svoje telo za budućeg partnera, a mnogo bitnije je da bi bila u skladu sa svojim telom, Lakiša izvodi netipičan ritual joga vežbi kojima navodno čisti matericu od bilo kojih seksualnih kontakta i odnosa koje je imala sa bivšim dečkom. Izgleda da ona veruje da je to poput traga olovke na papiru, koji gumicom može da se izbriše, a reakcije na njen TikTok su bile raznolike.

TikTok-thefreedomfairy

Joga vežbe koje "čiste matericu" od bivšeg!

 

Jedno je sigurno, a to je da je su njeni snimci "čišćenja materice" joga vežbama pregledani između 12.000 i 5,5 miliona puta. Šta god da ova žena radi, očigledno je dobilo veliku pažnju pratilaca, a evo i o čemu je reč.

Ona je postavila prvi video naziva:

- Joga vežbe koje pomažu kod slomljenog srca - piše u opisu njenog snimka, a prenosi Sun.

Lakiša tu sedi u helankama i atlet majici bez brushaltera, pridržava prstima ramena i širi i sakuplja ceo grudni koš sa rukama, a potom se uvija na jednu stranu, pa na drugu.

 

 

Međutim, njen snimak "čišćenja materice" od bivšeg dečka je taj koji je pregledan blizu 6 miliona puta.

Lakiša sedi uza zid zatvorenih očiju, nogu raširenih i savijenih u kolenima. Ona iz predela svoje materice navodno rukom izvlači verovatno svu "negativnu" energiju koja je zaostala od prethodnog dečka i onda treska rukom, navodno je odbacujući. Snimak ima i opisni karakter.

- Blokirala si ga! Ponosna sam na tebe! Sada je trenutak i da ga izbrišeš iz tvoje materice -

Snimak je naišao na različite reakcije.

Sa jedne strane bile su očajne žene koje su smatrale da nemaju više šta da izgube.

- Ne znam šta više da radim, sestro, evo probaću i tvoje čišćenje materice večeras, možda ona izbriše bivšeg -

 

 

- Ma koliko deluje šašavo, toliko sam očajna, da se večeras spremam da krenem sa serijalom ovih joga vežbi za "čišćenje matreice" od bivšeg -

- Smejte se vi koliko hoćete, ali ja sam počela ovim na prvi pogled suludim vežbama i samo mogu da kažem da deluju , neki su od komentara na njen snimak.

S druge strane, našao se veliki broj onih koji smatraju da je Lakiši ovo samo korak ka skretanju medijske pažnje, a ako to nije slučaj, da joj je neophodan ozbiljan psiholog i psihijatar.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)