Sex

SAZNALA SAM DA MI JE DEČKO OŽENJEN! Pozvala sam njegovu ženu, a NJENA REAKCIJA ME JE ZAPANJILA!

Ispovest koju je sa čitavim svetom podelila jedna mlada žena potpuno je iznenadila širu javnost.

02.10.2022 22:01

SAZNALA SAM DA MI JE DEČKO OŽENJEN! Pozvala sam njegovu ženu, a NJENA REAKCIJA ME JE ZAPANJILA!
shutterstock.com

Pandemija koronavirusa je uvela mnogo promena u živote svakog od nas. Distanca je doprinela da se sve manje i manje parova upoznaje na mestima koja su predviđena za to, poput kafića, diskoteka ili proslava raznih događaja. Sajtovi za onlajn upoznavanje dočekali su svojih 5 minuta slave, a mnogi koji žele površne veze to su iskoristili.

Tinder je jedan od glavnih sajtova na kojima su ljudi potražili utehu i sklapali poznanstva tokom izolacije. Jedna od njih je dvadesetdevetogodišnja dama koja je putem Tindera našla simpatiju sa kojom se dopisivala nekoliko nedelja. On je uspešan mlad čovek (32) kome se ona dopada, a pred kojim je blistava karijera i nije bilo razloga da ne prodube vezu.

shutterstock.com

Onlajn komunikacija ima svoje prednosti, ali i mane

- Jedne večeri otišli smo do njegovog stana. Jedna stvar je prethodila drugoj i završili smo u krevetu. Taman sam pomislila kako je najzad posle svih godina sve savršeno. Ipak, odlazak u toalet me je vratio u realnost - počinje svoju ispovest ova devojka.

Kako je istakla, u trenu je saznala bolnu istinu u koju joj je bilo teško da poveruje. 

- On je izgleda bio toliko lenj da se nije ni trudio da prikrije znake da sa njim očigledno živi neka žena. Zatekla sam mnogo ženskih sredstava za kosu, kao i šminku i parfeme. Po izlasku iz toaleta zamolila sam ga da mi iskreno odgovori da li je već u vezi. Svemu sam se nadala samo ne tom odgovoru - priznala je očajna devojka u ispovesti koju je podelila u rubrici "Draga saveta", britanskog portala San. 

Pixabay.com

Afera sa strancem

Kako je dodala, nonšalantno joj je rekao da je u braku. 

- Nonšalantno mi je rekao, onako uzgred, da budući da ja nisam pitala, on nije smatrao za shodno da mi napomene "detalj" da je oženjen. Planula sam u trenu, a on me je zamolio da nikome ne pričam šta se dogodilo. Ponudio je i da nastavimo da se viđamo uz zagarantovanu diskreciju - u šoku je nastavila dvadesetdevetogodišnjakinja.

Priznala je da je danima razmišljala šta da radi jer joj se on zaista mnogo dopao. 

- Danima sam razmišljala šta da radim. Na kraju sam smatrala da njegova žena treba da zna kakav joj je muž. Prekinula sam svaki kontakt sa njim i pozvala poznati fiksni broj. Javila mi se ženska osoba. Predstavila se kao njegova supruga i rekla sam joj da nisam znala da je njen muž očigledno oženjen i da sam spavala sa njim... samo jednom i to u njihovom stanu - ispričala je ona. 

shutterstock.com

Reakcija "povređene" supruge potpuno je izostala

S druge strane je zavladao tajac.

- Potom mi je rekla pribranim tonom: “Znala sam da se nešto dešava već nedeljama, ali nisam imala pojma šta. Znači to je u pitanju. Hvala vam što ste me obavestili. Međutim, sada zaista nemam kad da se bavim time. Prvom prilikom srediću to sa suprugom, bez brige” - rekla je kratko supruga preljubnika i spustila slušalicu. 

Mladu ženu ne samo što je iznenadilo slobodno ponašanje oženjenog muškarca, afera sa njom, prevara, već i činjenica da i njegova supruga tome očigledno ne pridaje veliki značaj.

Dvadesetdevetogodišnjakinja više nikada nije čula ni videla muškarca sa kojim je provela jednu noć, ali sa kojim se pre toga dugo dopisivala i razmenjivala lascivne poruke. Priznala je da joj se ozbiljno dopao i da joj nimalo nije bilo prijatno što se sve tako ružno završilo. 

shutterstock.com

Mlada žena se "pozdravila" sa sajtovima za upoznavanje

BONUS VIDEO:

Komentari (0)