Sex

PERECA POZA ZA DVOSTRUKO ZADOVOLJSTVO! Proverite već danas zbog čega je mnogi obožavaju!

Kamasutra nudi izobilje položaja u intimnim odnosima koji vas mogu dovesti do ekstaze, ali takozvana pereca poza se posebno izdvojila.

30.09.2022 22:01

PERECA POZA ZA DVOSTRUKO ZADOVOLJSTVO! Proverite već danas zbog čega je mnogi obožavaju!
shutterstock.com

Iako primaljivog i pomalo duhovitog naziva, pereca poza može da učini prava čuda u vašoj spavaćoj sobi. Ona parovima pruža mogućnost za duboku penetraciju, baš kao i u psećoj pozi, dok se istovremeno održava kontakt očima. Dakle, ujedno dobijate i intenzivno zadovoljstvo i veću intimnost. 

Ako vam je dosad ponestalo ideja kako da dođete do zadovoljstva, ovu planetarno popularnu pozu morate isprobati već danas. 

Foto: Shutterstock

Pereca poza za obostrani užitak

Kako biste uživali u ovoj pozi tokom seksa, žena treba da legne na bok, dok partner treba da klekne kod njenih kolena i podigne jednu partnerkinu nogu oko struka kako bi joj se što više približio. Žene se mogu opustiti dok muškarac obavlja sav "posao" u toj veoma strastvenoj pozi u kojoj su ruke slobodne da "lutaju" preko partnerovog tela.

Poza se smatra idealnom za parove kod kojih je velika razlika u visini. Kako zahteva malo akrobatike, poželjno je da muškarac bude visok i spretan. Dame će posebno obradovati to što dobijaju dodatno nežnosti, kao i kontakt očima, a ne moraju da ulažu preveliki napor. 

Shutterstock/printscreen

Kamasutra poze za podsticaj u krevetu

Prepustite se zadovoljstvima, a obostrani orgazam je zagarantovan, tvrde stručnjaci.

Postoji i jedan mali trik kod ove poze, koji su otkrili oni koji već uživaju u njenim čarima. Naime, partner koji je dole može približiti svoja kolena grudima, a takođe može "obmotati" nogu oko osobe koja je gore. To će svemu dati mnogo senzualniji "ton". 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)