Roditeljstvo

PUNIH 12 GODINA JE MALTENE STALNO TRUDNA: Priča ove žene ostavlja bez daha, a tek da vidite koliko dece ima! (VIDEO)

Jedna mama influenserka iz Australije podelila je sa pratiocima najlepše trenutke svog majčinstva podižući svoju veliku porodicu.

03.04.2024 15:00

PUNIH 12 GODINA JE MALTENE STALNO TRUDNA: Priča ove žene ostavlja bez daha, a tek da vidite koliko dece ima! (VIDEO)
Printscreen/https://www.instagram.com/chloeandbeans/

U današnje vreme retko koji par se odlučuje da ima više od dvoje dece. Zbog toga veliku pažnju privlače upravo brojne porodice sa puno dece.  

Kloi je žena iz Perta u Australiji i majka 10 dece. Ona je i influenserka koja na društvene mreže svakodnevno postavlja snimke svoje mnogočlane porodice i razne zgode i nezgode koje ima sa decom. Njena najstarija ćerka ima 12 godina, a u porodici ima i blizanaca i trojki. 

Iako je i ona u svemu poput ostalih majki, život ove žene je daleko zahtevniji i izazovniji imajući u vidu da podiže toliko dece. I dok je najstarija ćerka nedavno napunila 12 godina, najmlađe dete je još uvek beba. 

 

Kloi i njen suprug svakodnevno pokazuju ljubav prema velikoj porodici, podižući ovu decu među kojima ima i blizanaca i trojki. Deca odrastaju u lepim uslovima u kojima imaju obezbeđeno sve što im je potrebno. Ali, važnije od materijalnih stvari je ljubav koji mališani dobijaju o čemu najbolje svedoče njihovi osmesi. 

U objavama koje Kloi redovno deli na Instagramu najčešće se vidi kako deca zajedno provode slobodno vreme u različitim aktivnostima i igri, borave u prirodi, ali i pokazuju kreativnost na razne načine. Posebne prilike su dolazak novog člana porodice koje slave na razne načine i brojnim slikama kao uspomenu na te dane. 

 

Ova velika porodica izaziva veliku pažnju ljudi na društvenim mrežama a majke poručuju kako je za svaku pohvalu podići ovoliko dece, znajući da je ionako zahtevno i izazovno podići jedno dete.

- Najdragocenija deca na svetu.

- Ljudi, pratim vas otkako su trojke bile istih godina kao što su vaši blizanci sada, tako rastu brzo..

- Predivna porodica.

- Mora da si ponosna mama, vaša deca su pravo blago... Pratim vas šest godina. 

- Pa ovo je nešto najslađe što sam ikada videla - bili su neki od komentara.

 

 

Iako Kloi svakodnevno dobija reči pune ljubavi i podrške od žena širom sveta, dešavaju se i negativne reakcije pojedinaca koji poručuju ovoj majci da je toliko dece zaista previše i da bi trebalo da ona i njen suprug koriste "zaštitu".

Ipak, ova mama se trudi da drugim majkama bude motivacija i vetar u leđa da majčinstvo nije tako strašno kao što nekima to izgleda i da se problemi lakše prevazilaze kada je porodica velika i kada su jedni drugima podrška.

BONUS VIDEO:


Komentari (0)